Pásztor Erzsi csak a színpadon iszik

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
színpad Pásztor Erzsébet alkohol alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi az egész ország számára az alkoholista Janka volt, a színpadon most is egy olyan nőt alakít, aki nem veti meg az italt. De hogy áll az alkohollal a való életben?

Éveken át a Szomszédok Janka nénijeként döntötte magába az alkoholt Pásztor Erzsi, most pedig a Turay Ida Színházban alakít egy varázsfüves asszonyt, aki a pálinkát kedveli. Most elárulta, hogy a való életben hogy áll az alkoholos italokkal.

Pásztor Erzsi csak a színpadon iszik alkoholt Forrás: MTI/Zih Zsolt

férjem nagyon tehetséges ember volt, azonban ő sajnos valóban kedvelte az alkoholt.

"Soha senkitől nem kaptam protekciót a pályám során. Hatalmas dolognak tartom azonban, hogy ma is a színpadon lehetek, dolgozhatok. Játszhatok, mert bizony kevés az olyan idős színésznő, aki képes talpon maradni, és nyolcvan év felett is meg tud tanulni ötvenoldalnyi szöveget úgy, mint én. A pályám azonban egyáltalán nem volt könnyű, de ma már nem érdekel"

Alkoholista férje miatt vált pokollá Pásztor Erzsi színésznő élete

Sokan nem tudják, de Pásztor Erzsi élete egyáltalán nem volt könyű. Alkoholista férje miatt még a lányát is elveszítette. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Továbbra is Shane Tusup Hosszú Katinka edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180202-meg-mindig-shane-tusup-hosszu-katinka-edzoje.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága továbbra is romokban, de úgy tűnik, ettől még folytatják a közös munkát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAutóbalesetben életét vesztette Rasual Butler kosárlabdázó és feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180202-autobalesetben-eletet-vesztette-rasual-butler-kosarlabdazo-es-enekesno-felesege.htmlAutóbalesetben életét vesztette a 38 esztendős egykori NBA játékos, Rasual Butler és énekesnő felesége, Leah LaBelle Vladowski. TV + Sztárok--Beadta a válópert Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20180202-beadta-a-valopert-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-gyerek.htmlMost már biztos: elválik Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari. A színész most elárulta, miért döntöttek így. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor és Marton Lászlo is belebetegedett a zaklatási botránybahttp://www.life.hu/sztarok/20180202-kerenyi-miklos-gabor-kero-es-marton-laszlo-is-belebetegedett-a-zaklatasi-botranyba.htmlHetekig szinte csak róluk beszélt az ország, először tagadtak, majd bocsánatot kértek, de színházaik búcsút intettek nekik. Marton Lászlótól a Vígszínház, míg Kerényitől az Operettszínház vált meg, miután kiderültek zaklatásos ügyeik. TV + Sztárok--Majdnem elvesztette karját Survivor Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20180202-majdnem-elvesztette-karjat-survivor-feri-baleset.htmlAz egykori kommandós, Feri 47 évesen lett második a 2017-es Survivor túlélőshow-ban. Azt kevesen tudták, hogy 1995-ben majdnem elvesztette a bal karját, és rettenetesen meg is hízott. TV + SztárokOrigoEgyütt fotózták Olivia Newton-Johnt és John Travoltáthttp://www.life.hu/sztarok/20180202-egyutt-fotoztak-olivia-newton-johnt-es-john-travoltat.htmlA Grease 1978-as bemutatója után Olivia és John Travolta népszerűsége az egekbe emelkedett, kétségtelen, hogy mindent ennek a filmnek köszönhetnek. A rajongók máig imádják, ahogy a szereplőket is, akik nagyon régóta nem találkoztak: most alkalmuk nyíilt egy összejövetelen, ott készült a közös fotó. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.