Az X-Faktor 2017 győztesei, Ricco és Claudia lemondtak a nyereményükről

X-Faktor nyeremény Ricco és Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan bejelentést tett Ricco és Claudia: lemondtak a nyeremény utazásukról.

A 2017-es év X-Faktor műsorának győztese a csapatok kategóriából, Ricco és Claudia lett. A győztes páros a héten vehette fantasztikus nyereményét: havi egymillió forintot 12 héten át, valamint további 10 millió forntot, amit zenei karrierjükre kell fordítaniuk. A rengeteg pénz mellé egy luxusutazást is kaptak a Seychelles-szigetekre, amit viszont felajánlottak valakinek. Ők sajnos nem tudnak elutazni.

Hosszú Katinka elárulta, mi az új hobbijahttp://www.life.hu/sztarok/20180204-hosszu-katinka-elarulta-mi-az-uj-hobbija.htmlHosszú Katinka főzéssel töltötte a hétvégéjét, amiben anyukája segített neki.TV + SztárokOrigoKiszel Tünde túltolta a photoshopot naptárfotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-kiszel-tunde-tultolta-a-photoshopot-naptarfotojan-foto.htmlKiszel Tünde 2018-ra is készített naptárt. A februári fotón azonban van némi hiba.TV + SztárokOrigoSzilágyi Szilvi, Caramel felesége elképesztően szexi fotót villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180204-szilagyi-szilvi-caramel-felesege-szexi-fotot-villantott.htmlCaramel fiatal felesége olyan, akár egy tini: gyönyörű és ráadásul még hajlékony is.TV + Sztárok--Luxus Vivi babaváró bulit tartott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-luxus-vivi-babavaro-bulit-tartott-foto.html28 hetes terhes Vasvári Vivien, a Feleségek Luxuskivitelben sztárja, aki babaváró bulit tartott a hétvégén.TV + SztárokOrigoRába Tímea lánya elképesztően szép: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-raba-timea-lanya-elkepesztoen-szep-foto.htmlRába Timi nagylánya, Nina olyan, akár egy amerikai díva: gyönyörű nővé érett.TV + SztárokDobó Kata kidobta Fenyő Ivánt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-dobo-kata-kidobta-fenyo-ivant-video.htmlFenyő Ivánnal csúnyán szakított Dobó Kata. Természetesen ez csak a tévé képernyőjén, egy sorozat kedvéért történt.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.