Cinthya Dictator anya macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak most robbant a hír: Varga Viktor és Cinthya Dictator újra szakítottak. A fiatal művész azonban egy újabb információval sokkolta rajongóit, anyuka lett.

Anyuka lettem!

- írta fotója alá Cinthya, aki egy cuki kopasz macskakkölyöknek lett az anyukája.

Anyuka lettem! ♥️ ő itt #ziggystardust

Cinthya Dictator (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Dobó Kata kidobta Fenyő Ivánt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-dobo-kata-kidobta-fenyo-ivant-video.htmlFenyő Ivánnal csúnyán szakított Dobó Kata. Természetesen ez csak a tévé képernyőjén, egy sorozat kedvéért történt.TV + SztárokPintér Tibor Illyés Jenniferrel csókolózott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-pinter-tibor-illyes-jenniferrel-csokolozott-foto.htmlPintér Tibor szerint a színpadon is fontos a kémia, így olyan énekesnőt talált a Jimmy musical egyik szerepére, akit szívesen csókolt. Fotók is készültek az eseményről. TV + Sztárok--Így élte meg kiesését a A Dalból Andy Roll: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-igy-elte-meg-kieseset-a-a-dalbol-andy-roll-video.htmlLezárult A Dal harmadik elődöntője: Andy Roll is távozott. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi nagyon boldog: kisfia hagyta aludni éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-szabo-zsofi-nagyon-boldog-kisfia-hagyta-aludni-ejszaka.htmlSzabó Zsófi egy pici baba édesanyjaként tudja, milyen egész éjjel a hasfájós pici mellett virrasztani. Ám ezúttal nagy öröm érte: kisfia hagyta őt aludni. TV + SztárokOrigoKisbabát vár Kutai Kinga, a ValóVilág egykori játékosa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-kisbabat-var-kutai-kinga-a-valo-vilag-egykori-jatekosa-foto.htmlVV Kingaként ismerhette meg az ország Kutai Kingát, aki a a játék óta visszavonult a nyilvánosság elől. Ezúttal azonban ismét előtérbe került: kisbabát vár. TV + Sztárok--Gyászol Csordás Tibi, a Fiesta énekese: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-gyaszol-csordas-tibi-a-fiesta-enekese-foto.htmlGyászol Csordás Tibi: egy kedves barátját és kollégáját veszítette el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.