Dobó Kata videó Fenyő Iván szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Ivánnal csúnyán szakított Dobó Kata. Természetesen ez csak a tévé képernyőjén, egy sorozat kedvéért történt.

A Korhatáros szerelem című sorozatban dúlnak az érzelmek és az indulatok. Fenyő Iván és Dobó Kata karakterei először vadul egymásnak estek, majd pedig hatalmas veszekedés közepette szakítottak is.

Júliának ugyanis nem tetszett, hogy András elárulta férjének, hogy szerelmes egy nőbe, aki történetes ő. Komoly szövevényes szálak alakulnak a történetben.

Pintér Tibor Illyés Jenniferrel csókolózott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-pinter-tibor-illyes-jenniferrel-csokolozott-foto.htmlPintér Tibor szerint a színpadon is fontos a kémia, így olyan énekesnőt talált a Jimmy musical egyik szerepére, akit szívesen csókolt. Fotók is készültek az eseményről. TV + Sztárok--Így élte meg kiesését a A Dalból Andy Roll: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-igy-elte-meg-kieseset-a-a-dalbol-andy-roll-video.htmlLezárult A Dal harmadik elődöntője: Andy Roll is távozott. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi nagyon boldog: kisfia hagyta aludni éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-szabo-zsofi-nagyon-boldog-kisfia-hagyta-aludni-ejszaka.htmlSzabó Zsófi egy pici baba édesanyjaként tudja, milyen egész éjjel a hasfájós pici mellett virrasztani. Ám ezúttal nagy öröm érte: kisfia hagyta őt aludni. TV + SztárokOrigoTóth Gabi szexi táncot lejtett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-toth-gabi-szexi-tancot-lejtett-video.htmlTóth Gabi a Szombat esti láz című műsorban, Markó Robi oldalán profi szeinten megtanult táncolni. Ezt a tánctudását egy nem mindennapi videóban meg is mutatta. TV + Sztárok--Kisbabát vár Kutai Kinga, a ValóVilág egykori játékosa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-kisbabat-var-kutai-kinga-a-valo-vilag-egykori-jatekosa-foto.htmlVV Kingaként ismerhette meg az ország Kutai Kingát, aki a a játék óta visszavonult a nyilvánosság elől. Ezúttal azonban ismét előtérbe került: kisbabát vár. TV + Sztárok--Visszatér a Barátok közt egykori szereplője, Deutsch Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180131-visszater-a-baratok-kozt-egykori-szereploje-deutsch-anita-1.htmlHosszú kihagyás után tér vissza a Barátok köztbe Deutsch Anita. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.