szilágyi istván színész Lópici Gáspár bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem régiben szabadult a rácsok mögül Szilágyi István fia, aki azért töltött hónapokat a börtönben, mert bántalmazta édesapját, akinek több bordája is eltörött. Úgy tudni, a hétvégén a színész újabb sérüléseket szenvedett. A kommentelők és a szomszédok szerint Szilágyi életveszélyben van. 

"Mindannyian tudtuk, hogy ez lesz... Sajnos az idős szülők már nem teljesen beszámíthatók, gyámság alá kellene helyezni őket és idősek otthonában elhelyezni, ahol nem lennének kiszolgáltatva az erőszakos fiuknak". "Szegény szülők! A hatóság ilyenkor hol van? Remélhetően a csonttörést azért kezelik! Nem figyel oda senki, hogy itt még nagyobb tragédia is lehet? Nagyon sajnálom őket..." - olvasható a kommentekben. A Ripostnak egy szomszéd is megszólalt, és lesújtó volt, amit mondott:

"Hatalmas bírói tévedés volt elengedni ezt a vadállatot! Évek óta tartja terror alatt a szüleit és a környéken is sokan félnek tőle. Sokszor a saját fülemmel hallottam, ahogy a házban őrjöngött és tőrt-zúzott maga körül, és István bácsit is gyakran láttam kék-zöld foltokkal. Az az igazság, hogy ha már a hatóságok tétlenül nézik a dolgot, mi nem fogjuk! Összefogást és ha kell tüntetést is szervezünk, hogy történjen végre valami és emeljék ki a családból ezt az embert! Vagy legalább a szülőket helyezzék gyámság alá valahol, mert nem emberi, ahogy élni kényszerülnek!" - mondta el a férfi és hozzátette: "Én már elszántam magam, ha még egyszer gyanús zajt hallok, beugrom a kerítésen, rátöröm az ajtót Péterre és magam veszem őt kezelésbe, ha már a börtönben sem sikerült embert faragni belőle. Tisztában vagyok vele, hogy ez magánlaksértés és önbíráskodás, de valamit akkor is tenni kell!"

Forrás: RTL Klub

Megvan A Dal elődöntős mezőnye: ők csatlakoztak még hozzájukhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-megvan-a-dal-elodontos-mezonye-2018.htmlSzombaton este kialakult A Dal elődöntős mezőnye, jó néhány nagy esélyes kiesett. TV + Sztárok--A színpadon omlott össze Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180203-a-szinpadon-omlott-ossze-volgyesi-gabi-az-unique-enekesnoje.htmlTizenkét évvel ezelőtti idegösszeroppanásáról mesélt Völgyesi Gabi. Az énekesnő elmondta, hogy akkoriban túl sok minden volt a vállán, és kimerült volt. TV + SztárokOrigoMég mindig gyászol Cseh Mária, Torgyán József özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20180203-meg-mindig-gyaszol-cseh-maria-torgyan-jozsef-ozvegye.htmlEgy évvel Torgyán József halála után sem tudja feldolgozni özvegye a tragédiát. Cseh Mária a Star magazinnak beszélt arról, számára férje nem halt meg, és a mai napig beszél hozzá. TV + Sztárok--Bikinis fotóval nosztalgiázik Adahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-bikinis-fotoval-nosztalgiazik-ada-pinter-adrienn.htmlEgy emlékét osztotta meg Ada a Facebookon, amikor is a Maldív-szigeteken nyaralt. TV + SztárokOrigoÍgy nyert Ambrus Attila és Berki Krisztián az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-igy-nyert-ambrus-attila-es-berki-krisztian-az-azsia-expresszben-tv2.htmlKasza Tibi Pénzt vagy éveket című műsorában kiderült, miként sikerült nyernie Ambrus Attilának és Berki Krisztiánnak az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigoBörtönbe juttatná a leszbikus díva fiatal exszeretőjét (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180203-bortonbe-juttatna-a-leszbikus-diva-fiatal-exszeretojet-viaszbaba.htmlBár már sokan sejtik, teljes bizonyossággal nem lehet tudni, ki az a leszbikus magyar színésznő, aki a Viaszbaba címen megjelent könyv főszereplője. A szerző azt állítja, a díva attól sem riadna vissza, hogy börtönbe juttassa. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.