Hosszú Katinka elárulta, mi az új hobbija

hobbi Iron Lady Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka főzéssel töltötte a hétvégéjét, amiben anyukája segített neki.

Az Iron Lady tőle nem megszokott módon nem a karrierjével kapcsolatban posztolt közösségi oldalára, hanem elárulta, mivel töltötte a hétvégéjét.

Anyukája receptje alapján pulykanyak levest készített, ami állítólag finom is lett. Mindezt egy cuki kép alatt mesélte el az úszónő.

Kiszel Tünde túltolta a photoshopot naptárfotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-kiszel-tunde-tultolta-a-photoshopot-naptarfotojan-foto.htmlKiszel Tünde 2018-ra is készített naptárt. A februári fotón azonban van némi hiba.TV + SztárokOrigoNádai Anikó kiakadt, nem bírja tovább a telet: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-nadai-aniko-kiakadt-nem-birja-tovabb-a-telet-foto.htmlKifakadt Nádai Anikó: nem bírja tovább a hideget és a telet.TV + SztárokOrigoAIDS-esnek hitte egyik rajongója Ashton Kutchert, az utcán ment oda hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-aids-esnek-hitte-egyik-rajongoja-ashton-kutchert.htmlAshton Kutcher egy vicces és egyben igen morbid történetet mesélt el a minap: rajongója azt hitte róla, hogy AIDS-es. TV + Sztárok--Rába Tímea lánya elképesztően szép: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-raba-timea-lanya-elkepesztoen-szep-foto.htmlRába Timi nagylánya, Nina olyan, akár egy amerikai díva: gyönyörű nővé érett.TV + SztárokCinthya Dictator anya lett - fotón mutatta meg cicagyerekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180204-cinthya-dictator-anya-lett-foton-mutatta-meg-cicagyereket.htmlMég csak most robbant a hír: Varga Viktor és Cinthya Dictator újra szakítottak. A fiatal művész azonban egy újabb információval sokkolta rajongóit, anyuka lett. TV + SztárokOrigoKristen Stewart és barátnője, Stella Maxwell nyilvánosan csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-kristen-stewart-es-baratnoje-stella-maxwell-nyilvanosan-csokoloztak-foto.htmlKristen Stewart Palvin Barbi legjobb barátnőjével, Stella Maxwellel jár már jó ideje. Nyilvánosan azonban csak ritkán esnek egymásnak. Ennek is eljött az ideje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.