Ősszeáll a Spice Girls

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
együttes Spice Girls Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitörő boldogsággal fogadták Beckhamné posztját a rajongók, de hamar rájöttek, sok okuk nincs az örömre. 

Egy új közös Instagram-fotóval közölte a nagy hírt Victoria Beckham: visszatér a Spice Girlsbe. A csapat újra öttagú, a rajongók pedig odaáig vannak az örömtől. Azaz, csak lennének, mert időközben kiderült, hogy a lánycsapat sem új dalokat nem ad ki, sem színpadra nem áll és nem is turnézik, csak tévéműsorokban lépnek fel. Hogy miért? Victoria nem akar távol lenni szeretteitől, plusz inkább divatcégét irányítja éneklés helyett. .

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Megvan A Dal elődöntős mezőnye: ők csatlakoztak még hozzájukhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-megvan-a-dal-elodontos-mezonye-2018.htmlSzombaton este kialakult A Dal elődöntős mezőnye, jó néhány nagy esélyes kiesett. TV + Sztárok--Férjhez megy a Bestiák Bee-je, alias Somorjai Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20180203-ferjhez-megy-a-bestiak-bee-je-alias-somorjai-ilona.htmlBee mostanában ceremóniamesterként is tevékenykedik esküvőkön, most pedig ő maga mondja ki a boldogító igent párjának, Ferinek. TV + SztárokOrigoBörtönbe juttatná a leszbikus díva fiatal exszeretőjét (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180203-bortonbe-juttatna-a-leszbikus-diva-fiatal-exszeretojet-viaszbaba.htmlBár már sokan sejtik, teljes bizonyossággal nem lehet tudni, ki az a leszbikus magyar színésznő, aki a Viaszbaba címen megjelent könyv főszereplője. A szerző azt állítja, a díva attól sem riadna vissza, hogy börtönbe juttassa. TV + SztárokOrigoKarrierről, magánéletről beszélt Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180203-karrierrol-maganeletrol-beszelt-tolvai-reni-a-dalban-harmadszor-indul.htmlTolvai Reni idén harmadik alkalommal indul A Dalban. Állítja, imád versenyezni, de az értékeléskor még mindig izgul. Az énekesnő karrierrpől és magánéletről is mesélt az Origónak.TV + SztárokOrigoMég mindig gyászol Cseh Mária, Torgyán József özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20180203-meg-mindig-gyaszol-cseh-maria-torgyan-jozsef-ozvegye.htmlEgy évvel Torgyán József halála után sem tudja feldolgozni özvegye a tragédiát. Cseh Mária a Star magazinnak beszélt arról, számára férje nem halt meg, és a mai napig beszél hozzá. TV + Sztárok--Mosodába hordja ruháit Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20180203-mosodaba-hordja-ruhait-kollo-babett-luxusfeleseg.htmlA dzsungelben fantasztikusan megállta a helyét, de a mosás nem az ő asztala. Köllő Babett vicces képet tett közzé, bár ő nem szórakozik olyan jól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.