A férje ölhette meg a gyönyörű színésznőt, Natalie Woodot

Forrás: Screen Prod / Photononstop / AFP -
gyilkosság halál rejtély baleset Natalie Wood féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg mégsem balesetben hunyt el 1981-ben Natalie Wood színésznő. Új szemtanúk bukkantak fel, akik állítják, a férj volt a tettes.

Több mint 36 éve hunyt el a West Side Story és a Haragban a világgal című filmek sztárja, Natalia Wood, akinek holttestét a Catalina-sziget közelében találták meg a tengerben. A gyönyörű színésznő halálának körülményei máig tisztázatlanok, először balesetként könyvelték el, majd a hatóság „bizonytalanná" változtatta a halál okát.

Úgy tűnik, most újabb bizonyítékok kerültek elő, amelyek arról tanúskodnak, valóban nem baleset történt. A nyomozás újraindult, ugyanis felbukkant két újabb szemtanú, akik szerint a színésznőt a férje ölte meg féltékenységből. Azt állítják, a ma 87 éves Robert Wagner részeg volt, összeveszett a feleségével a jachton, majd megölte őt – írja a CBS News.

Natalie Wood 1981-ben halt meg Forrás: Screen Prod / Photononstop / AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.