Edit asszonynak nem tetszett a Jimmy életéből készült musical

Forrás: MTI/Földi Imre -
musical Zámbó Jimmy Pintér Tibor Edit asszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy életéből musical készült Pintér Tibor irányítása alatt és főszereplésével. A botrányokkal övezett színdarab ősbemutatóját már megtartották, de Edit asszony nem volt elragadtatva.

Pintér Tibor Zámbó Jimmy életét vitte színpadra, már a készülődés alatt kiemelt figyelmet kapott a darab. A színész tett arról, hogy mindenki tudjon a musicalről, amit kisebb botrányok is öveztek, például Tenya elhíresztelte, Tóth Andi is szerepelni fog a darabban, ő viszont mit sem tudott az egészről. Később a zeneszerzők okoztak fejfájást Tenyának, mivel ők nem adtak engedélyt Jimmy számainak feldolgozására.

A Zámbó Jimmy életéből készült musical nem tetszett a családnak Forrás: MTI/Földi Imre

Ilyen körülmények között vitték színpadra a darabot, aminek az ősbemutatóját természetesen Jimmy családja is megtekintette, és nem voltak elragadtatva a musicaltől. Edit asszony legalábbis biztosan nem. A Bors információi szerint a Király özvegye az első felvonás után sírás közeli állapotba került, azt mondogatta az ismerőseinek, bánja, hogy engedélyt adott a musicalre. „E

a szavaiból egyértelműen érződött, gyalázatosnak tartja az előadást, méltatlannak Jimmy emlékéhez"

Az első részből, megmondom őszintén, nem értettem semmit. Tizenhét éve ment el a testvérem, azóta nagyon sokan akartak életrajzi filmet, könyvet készíteni az életéből. Pintér Tibort azonban becsülöm, mert volt benne bátorság, hogy színre vigye"

Lefoglalták a rendőrök VV Fanni régi mobiltelefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180205-lefoglaltak-a-rendorok-vv-fanni-regi-mobiltelefonjat.htmlA rendőrség a legkorszerűbb eszközöket bevetve nyomoz VV Fanni ügyében. Mindent megtesznek azért, hogy kiderítsék, ki ölte meg a 24 éves lányt. Most újabb bizonyíték került elő, ami fontos információkat tartalmazhat. TV + Sztárok--Vastag Tamás és Varga Szabolcs párosa nyerte a Sztárban sztár+1 kicsi második szériájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180204-nyerte-a-sztarban-sztar-1-kicsi-masodik-szeriajat-video.html10 héttel ezelőtt indult el a Sztárban sztár+1 kicsi második szériája, elképesztően tehetséges gyerekekkel és sztár társaikkal. A vasárnapi döntőben kiderült, ki nyerte a műsort. TV + Sztárok--Akkor és most: 20 éve mutatták be a Bűbájos boszorkákathttp://www.life.hu/sztarok/20180112--20-eve-mutattak-be-a-bubajos-boszorkakat.htmlKereken 20 éve annak, hogy 1998-ban bemutatták a Bűbájos boszorkák sorozatot. 178 részt és nyolc évadot élt meg a „családbarát” varázslótörténet. Nézzük, mi történt a szereplőkkel az elmúlt 20 évben! TV + Sztárok--Tilla elárulta: a szex kapcsolja kihttp://www.life.hu/sztarok/20180204-tilla-elarulta-a-szex-kapcsolja-ki.htmlTilla őszintén mesélt arról, mivel vezeti le a feszültséget...TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAz X-Faktor 2017 győztesei, Ricco és Claudia lemondtak a nyereményükrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-az-x-faktor-gyoztesei-ricco-es-claudia-lemondtak-a-nyeremenyukrol.htmlVáratlan bejelentést tett Ricco és Claudia: lemondtak a nyeremény utazásukról. TV + SztárokOrigoNádai Anikó kiakadt, nem bírja tovább a telet: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-nadai-aniko-kiakadt-nem-birja-tovabb-a-telet-foto.htmlKifakadt Nádai Anikó: nem bírja tovább a hideget és a telet.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.