18 évvel fiatalabb pasija segít Pamela Andersonnak átvészelni a menopauzát

Forrás: Getty Images -
szerelem Pamela Anderson menopauza pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
18 évvel fiatalabb pasija segített Pamela Andersonnak abban, hogy átvészelje a menopauzát.

18 évvel fiatalabb pasija kedvéért költözött Párizsba az 50 esztendős Pamela Anderson, aki majd' kicsattan a boldogságtól. A modell immár 8 hónapja alkot egy párt a focista Adil Ramival. A pár azt követően jött össze, hogy bemutatták őket egymásnak a monacói Forma-1-es futamon.

Ő nem beszél jól angolul, én nem beszélek jól franciául, de a testbeszédünkkel remekül kommunikálunk." – nyilatkozta Pamela Anderson, majd hozzátette, kedvesével nem verik nagy dobra a kapcsolatukat. „Védeni akarjuk a szerelmünket. Annyi hamis párkapcsolatot látok magam körül, ők csak arra vágynak, hogy észrevegyék őket és írjanak róluk."

Pamela Anderson akár 20 évet is letagadhatna Forrás: Getty Images

A The Sun azt írja, a modell nagyon magányosnak érezte magát malibui otthonában, ráadásul a menopauza tüneteitől is szenvedett, Párizsba költözve azonban minden megváltozott. Pasija egyszerűen odáig van érte, és nem is érti, Pamela hogyan lehet 50 éves, amikor legfeljebb 30-nak néz ki.

A kétgyermekes anyukának a menopauza tüneteit egyébként fiatal szerelme mellett ajurvédikus gyógyítással sikerült enyhítenie.

A hangulatom gyakran változott, nagyon feszült voltam. Úgy éreztem, nem vagyok önmagam, és nem akartam, hogy mások is szenvedjenek körülöttem emiatt." - idézi a modellt a lap.

Szabó Zsófi visszatér! Ekkor láthatjuk ismét képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-szabo-zsofi-visszater-ekkor-lathatjuk-ismet-kepernyon.htmlKét hónapja született meg a kis Mendel, híres édesanyja pedig az RTL Reggelijében elárulta, hogy mikor tér vissza a képernyőre.TV + SztárokOrigoSztárban sztár + 1 kicsi: Vastag Tamás az elmúlt tíz évben egy be nem teljesült ígért volthttp://www.life.hu/sztarok/20180205-sztarban-sztar-1-kicsi-vastag-tamas-az-elmult-tiz-evben-egy-be-nem-teljesult-igert-volt.htmlVéget ért a Sztárban sztár + 1 kicsi legutóbbi szériája. A műsort egy olyan páros nyerte, akik ugyan csak egyszer voltak heti nyertesek, mégis a fináléban nyújtott alakításukkal levették a lábukról a szavazókat.TV + Sztárok--Ábel Anita nem nyilatkozik a tegnapi esti ruhájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-abel-anita-nem-nyilatkozik-a-tegnapi-esti-ruhajarol.htmlÁbel Anita pontosan ugyanolyan ruhát viselt a Sztárban sztár + 1 kicsi döntőjében, mint Hosszú Katinka Az Év Sportolója gálán. Erről is kérdeztük volna, meg a TV2-nél megszűnő munkájáról is, de semmi másról nem nyilatkozott, csak a versenyzőkről és a zsűrizésről. TV + SztárokOrigoAkkor és most: 20 éve mutatták be a Bűbájos boszorkákathttp://www.life.hu/sztarok/20180112--20-eve-mutattak-be-a-bubajos-boszorkakat.htmlKereken 20 éve annak, hogy 1998-ban bemutatták a Bűbájos boszorkák sorozatot. 178 részt és nyolc évadot élt meg a „családbarát” varázslótörténet. Nézzük, mi történt a szereplőkkel az elmúlt 20 évben! TV + Sztárok--Gesztesi Károly újra látható lesz a tévében: egy sorozatban kapott főszerepethttp://www.life.hu/sztarok/20180205-gesztesi-karoly-egy-sorozatban-kapott-foszerepet.htmlGesztesi Károly több problémával is megküzdött za lemúlt évben, de úgy tűnik sikerült egyenesbe hoznia az életét: elárulta, hogy hamarosan visszatér a tévébe. TV + Sztárok--Chris Hemsworth-re fáj a foga Angeline Jolie-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-chris-hemsworthre-faj-a-foga-angeline-jolienak.htmlA hírek szerint a házas Chris Hemsworth-t szemelte ki magának Brad Pitt volt felesége, Angelina Jolie. A két színész már a Golden Globe-díjátadón is egymás mellett ült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.