Gesztesi Károly újra látható lesz a tévében: egy sorozatban kapott főszerepet

Forrás: Viasat3/Labancz Viktória -
sorozat Gesztesi Károly főszerep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly több problémával is megküzdött za lemúlt évben, de úgy tűnik sikerült egyenesbe hoznia az életét: elárulta, hogy hamarosan visszatér a tévébe. 

Gesztesi Károly tavaly mélypontra került: alkoholproblémái miatt több kötelességét elmulasztotta, ráadásul még ittasan is vezetett, ami miatt eltiltást kapott. A színész a gondok ellenére nem kedvtelenedett el, úgy döntött, hogy változtat az életén. Elhatározását siker koronázta, most pedig megtörténhet a nagy visszatérés. Gondjai miatt ugyanis sorozatából, a Jóban Rosszbanból is távoznia kellett, de nemsokára ismét láthatjuk a színészt a tévében!

Gesztesi Károly visszatér Forrás: Viasat3/Labancz Viktória

"Ismét sorozatban szerepelek! A héten kezdődnek a castingok, én leszek a főszereplő, de többet nem árulhatok el" - mondta a Blikknek a színész, aki nagyon örül az új lehetőségnek és annak, hogy még mindig bíznak benne talán jobban is, mint ő magában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.