Sztárok, akik saját szigetet vásároltak: Mel Gibsontól Shakiráig

Ricky Martin David Copperfield Mel Gibson Shakira Leonardo DiCaprio Sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A luxusotthonok már nem nyújtanak elegendő privát szférát a legnagyobb sztároknak. Ha azt akarják, hogy senki, de senki ne zavarhassa őket, saját szigetet kell vásárolniuk. A leggazdagabbak meg is tették: privát luxusszigeteiken élvezhetik ki igazán a magány.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio Forrás: AFP/Angela Weiss


A színész egyébként is óvja a magánéletét, ezért nem meglepő, hogy ő is befektetett egy privát szigetbe. Belize partjainál vásárolt magának egy kisebb földet, melyet földi mennyországnak nevez. 2018-ban viszont tervei szerint egy környezetbarát üdülőhely épül a szigetre, így bárki nyaralhat majd Leo területén.

Mel Gibson

Mel Gibson Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

A színész sem szereti a zsúfolt nyaralóhelyeket, ha pihenésről van szó, inkább a csendes magányt választja. Ezért vásárolt ő is magának egy szigetet 15 millió dollárért, ő büszkélkedhet az egyik legnagyobb privát mennyországgal a Fidzsi-szigeteken.

Shakira

Shakira Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

Az énekesnő szintén szereti a privát szférát, amit leginkább egy saját szigeten élvezhet ki. A Bahamákon választott magának egy kisebb földdarabot, melyet 16 millió dollárért vásárolt magának és a családjának.

David Copperfield

David Copperfield Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Az illuzionistának nem egy szigete van, összesen négyet vásárolt a Bahamákon. A luxussziget nyújtotta kényelmet azonban nemcsak ő élvezheti, ugyanis az egyiken egy igazán fényűző üdülőhely is található, melyet 325 ezer dollárért bárki kivehet egy hétre!

Ricky Martin

Ricky Martin "Forrás: AFP "

Az énekesnek is megvan a maga mennyországa, vagyis egy aprócska szigete Rio De Janerio partjainál. Ricky Martin 8 millió dollárért vásárolta meg magának a nyugalmas pihenést, amit immár házas emberként élvezhet ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.