Árpa Attila elvesztette kollégáját és barátját: ehunyt Kiss József

Fotó: Polyák Attila - Origo -
halál Árpa Attila Argo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt: meghalt barátja és kollégája. 

Árpa Attila Facebook-oldalán végtelenül szomorú hírről számolt be, elvesztette kedves kollégáját egyben nagyon jó barátját. Kiss József színész hunyt el, aki az Argóban is szerepelt, de ezen kívül még számos filmben feltűnt, noha nem volt hivatásos színész. Szerepelt Jancsó-filmben és Tankcsapda-klipben is, de civilben főként házak építéséből élt. Árpa Attila és Kiss József nagyon jó barátságot ápoltak, a rendező Facebookon fejezte ki fájdalmát elvesztésével kapcsolatban.

Árpa Attila gyászol Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nyugodj békében, drága barátom. Még mindig várom, hogy felhívj és azzal a tipikus röhögéseddel azt mondd: Nyugi, csak poén volt. De nem hívsz" - írta Árpa Attila.

Magányáról írt dalt MC Hawer - a randioldalakon sem talált társathttp://www.life.hu/sztarok/20180206-maganyarol-irt-dalt-mc-hawer-a-randioldalakon-sem-talalt-tarsat.htmlAz egyéjszakás kalandokból elege van, már a randioldalak sem hozzák meg a sikert Koczka Gézának, azaz MC Hawernek. Elkeseredettségének dalban adott hangot. TV + Sztárok--Uma Thurman vallott: rákényszerítették a jelenetre, súlyosan megsérülthttp://www.life.hu/sztarok/20180206-uma-thurman-vallott-rakenyszeritettek-a-jelenetre-sulyosan-megserult.htmlÉvekkel ezelőtt baleset érte a Kill Bill forgatásán Uma Thurmant, aki az esetről készült felvételt most a közösségi oldalára is feltöltötte. Kiderült, annak idején ő ellenkezett, de a rendező, Quentin Tarantino ragaszkodott hozzá, hogy ő üljön az autóba és ne a kaszkadőr. TV + Sztárok--Pintér Tibor szerint nagyon sikeres a Jimmy-musicalhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-pinter-tibor-szerint-nagyon-sikeres-a-jimmy-musical.htmlPintér Tibor hónapokig dolgozott a Jimmy-musicalen, amely már a bemutatója előtt nagy visszhangott keltett, és ez az első előadás után csak fokozódott. Állítólag Edit asszonynak, Jimmy exfeleségének sem tetszett a darab, de Tenya szerint óriási siker a musical. TV + Sztárok--Külön utazott el Ördög Nóra és Nánási Pál, ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20180206-kulon-utazott-el-ordog-nora-es-nanasi-pal-ez-az-oka.htmlKülön utazott el Nánási Pál és Ördög Nóra, a sztárpár videóüzenetben indokolta meg döntését. TV + Sztárok--Évek óta egyedül él az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja, Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-evek-ota-egyedul-el-az-irigy-honaljmirigy-egykori-tagja-ambrus-zoltan.htmlEgyedül él és anyagi problémái is vannak az Irigy Hónaljmirigy egykori énekesének, Ambrus Zoltánnak. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa újabb posztja: visszatért - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-demcsak-zsuzsa-ujabb-posztja-visszatert-foto.htmlDemcsák Zsuzsa, miután az ATV-ből is közös megeggyezéssel távozott, csak ritkán hallat magáról. Ezúttal azonban nagy örömhírről számolt be. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.