Évek óta egyedül él az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja, Ambrus Zoltán

Forrás: rtl.hu -
Irigy Hónaljmirigy pesszimizmus Ambrus Zoltán válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül él és anyagi problémái is vannak az Irigy Hónaljmirigy egykori énekesének, Ambrus Zoltánnak.

Ambrus Zoltán 2005-ben szenvedett súlyos autóbalesetet, a rehabilitációja pedig nagyon sokáig húzódott, 8 éve az Irigy Hónaljmirigyet is otthagyta. Szerencsére egykori kollégáival azért megmaradt a jó kapcsolata, például a februári koncerten is csatlakozik majd a csapathoz.

Anyagi problémáiról is nyilatkozott már korábban az 51 éves énekes, és úgy tűnik, továbbra sem javul a helyzet. A Kiskegyed azt írja, alkalmi munkákból él, az elmúlt években dolgozott már pultosként és vízi mentősként is.

Alapvetőn jól érzi magát, de a balesete miatt gyakran még mindig nehezen formálja a szavakat és emiatt sokan nehezen értik meg a beszédét. Egyedül él, válása óta nem volt komoly kapcsolata. A boldogságról is pesszimistán nyilatkozott a magazinnak, mint mondja, olyan szerinte nincs és nem is bízik abban, hogy valaha még lehet saját családja.

Ambrus Zoltán szerint nem létezik boldogság Forrás: rtl.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.