Külön utazott el Ördög Nóra és Nánási Pál, ez az oka

gyerekek Nánási Pál utazás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külön utazott el Nánási Pál és Ördög Nóra, a sztárpár videóüzenetben indokolta meg döntését.

Nánási Pál Dubajba utazott, míg Ördög Nóra a gyerekekkel Ausztriába indult síelni. Nem kell azonban megijedni, a sztárpár nem veszett össze, videóüzenetben magyarázták el rajongóiknak, hogy miért döntöttek úgy, hogy a következő napokat külön töltik.

A csapat egyik fele megy Dubajba, az nem hirtelen felindulásból történik egyébként, elég régóta érő dolog, hogy megnézi apósom is Dubajt, mert ő még nem látta. És a sógornőmmel, Szabinával a minap arra jutottunk, hogy végül is, amíg a fiúk odavannak Dubajban, akkor mi mért ne utazhatnánk el valahova a gyerekekkel." – mesélte Ördög Nóra, mire a férje egyből reagált: „Csak ez kizárólag olyan hely lehet, ahova én nem nagyon akarok menni."

Kiderült ugyanis, hogy Nánási Pál egyáltalán nem rajong a hóért. Bár szeret síelni, az ezzel járó macerát, a felöltözést és a hideget sem kedveli, így ha lehet, akkor meghagyja ezt az élvezetet a feleségének és gyerekeinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.