Másolatot készíttetett férje kezéről, koncert előtt azzal fog kezet Celin Dion

halál koncert szerelem René Angélil Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 évesen ismerte meg férjét Celin Dion, akit 2016-ban veszített el súlyos betegség után. Az énekesnő azóta is kezet fog férjével egy szobornak köszönhetően.

Minden fellépés előtt ökölcspacsit ad férjének Celin Dion - tudtuk meg a Daily Mail cikkéből. A férfi halála után Celin egy bronzmásolatot készített férje kezéről, ami minden koncert előtt az öltözőjében van, hogy érezze René Angélil közelségét.

Az énekesnő 12 évesen ismerte meg a nála 26 évvel idősebb férjét, akivel 7 évvel később kezdődött kapcsolata. René Angélil nemcsak társa, hanem menedzsere is volt Dionnak. A férfi 2016-ban halt meg, de Celin azóta is beszél hozzá.

Önkívületi állapotban ünnepelt Varga Miklós és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20180206-onkivuleti-allapotban-unnepelt-varga-miklos-es-csaladja-sztarban-sztar-1-kicsi.htmlRettentő büszke lehet gyermekeire Varga Miklós, hiszen lánya után a fia is megnyerte a Szárban sztár +1 kicsi című műsort. A család örömkönnyekben tört ki az eredményhirdetés után. TV + SztárokOrigoDurva videóban szerepel Natalie Portman, így még biztosan nem láttadhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-durva-videoban-szerepel-natalie-portman-igy-meg-biztosan-nem-lattad.htmlSzürreális videót jelentetett meg a napokban Natalie Portman: a gyönyörű színésznő káromkodva rappel, de nem először teszi mindezt. TV + Sztárok--Újabb sztárfellépőt jelentett be az EFOTT: Jessie J is felléphttp://www.life.hu/sztarok/20180206-ujabb-sztarfellepot-jelentett-be-az-efott-jessie-j-is-fellep.htmlA magyar közönség először találkozhat Jessie J énekesnővel itthon: ő lesz az EFOTT egyik sztárfellépője. TV + Sztárok--Árpa Attila elvesztette kollégáját és barátját: ehunyt Kiss Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-arpa-attila-elvesztette-kollegajat-es-baratjat.htmlÁrpa Attila közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt: meghalt barátja és kollégája. TV + Sztárok--Smink nélkül mutatta meg az arcát Dobó Kata - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-smink-nelkul-mutatta-meg-az-arcat-dobo-kata-foto.htmlSmink nélküli fotót osztott meg magáról Dobó Kata, követői máris elhalmozták lájkokkal. TV + SztárokOrigoMagányáról írt dalt MC Hawer - a randioldalakon sem talált társathttp://www.life.hu/sztarok/20180206-maganyarol-irt-dalt-mc-hawer-a-randioldalakon-sem-talalt-tarsat.htmlAz egyéjszakás kalandokból elege van, már a randioldalak sem hozzák meg a sikert Koczka Gézának, azaz MC Hawernek. Elkeseredettségének dalban adott hangot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.