Viaszbaba: a színházi zaklatásokról nyilatkozott a szerető

Forrás: Mokka -
viaszbaba színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideig minden a színházakban történt zaklatásokról szólt, eddig azonban a Viaszbaba nem nagyon nyilatkozott ebben a témában, pedig ő is bennfentesnek számított egykor a teátrumok világában. Most azonban megszólalt: azt állítja, semmi nem változott. 

A Viaszababa többnyire az ünnepelt magyar színésznő és szerelmének kapcsolatáról szól, de a színházak eddig eltitkolt világát is bemutatja a szerző. Olvashattuk, hogy őt magát is érte szexuális zaklatás egyetlen egyszer a színházban, és mint később megtudtuk, nem ő volt az egyetlen. Több színházi szakembert is vádoltak szexuális zaklatással, blogján a Viaszbaba ezzel kapcsolatban tett közzé egy újabb posztot.

A színházi világról nyilatkozott a Viaszbaba "Forrás: Mokka "

hiába a közvéleménnyel elhitetett "minden rendben van, felállunk a gyászból" elképzelés a teátrum részéről, semmi nem változott.

írta blogján

Kerényi Miklós Gábor és Marton Lászlo is belebetegedett a zaklatási botrányba


Hetekig szinte csak róluk beszélt az ország, először tagadtak, majd bocsánatot kértek, de színházaik búcsút intettek nekik. Marton Lászlótól a Vígszínház, míg Kerényitől az Operettszínház vált meg, miután kiderültek zaklatásos ügyeik. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Demcsák Zsuzsa újabb posztja: visszatért - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-demcsak-zsuzsa-ujabb-posztja-visszatert-foto.htmlDemcsák Zsuzsa, miután az ATV-ből is közös megeggyezéssel távozott, csak ritkán hallat magáról. Ezúttal azonban nagy örömhírről számolt be. TV + Sztárok--Schell Judit kiosztotta Tolvai Renit, aki közösségi oldalán állt bosszút: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-schell-judit-kiosztotta-tolvai-renit-aki-kozossegi-oldalan-allt-bosszut-foto.htmlTolvai Reni A Dal című műsorban nem aratott osztatlan sikert a zsűri körében: Schell Judit több ponton is kritizálta az énekesnőt. TV + SztárokOrigoÁbel Anita elbúcsúzott a TV2-től: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-abel-anita-elbucsuzott-a-tv2-tol-foto.htmlÁbel Anita, ahogy azt a Life.hu is megírta, már korábban elárulta, a Sztárban sztár+1 második szériája után befejezi egy időre képernyős karrierjét és inkább egyéb dolgaira koncentrál.TV + SztárokOrigoKylie Jenner talán rajongóinak akar jelezni a baba nevét illetőenhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-kylie-jenner-talan-rajongoinak-akar-jelezni-a-baba-nevet-illetoen.htmlMindössze kicsiny jelekből olvashatnak a 20 éves valóságshow sztár rajongói, aki nemrégiben adott életet Travis Scottal közös kislányának. TV + SztárokOrigoDonya Fiorentino Gary Oldmannel való házassága árnyoldalairól mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180205-donya-fiorentino-gary-oldmannel-valo-hazassaga-arnyoldalairol-meselt.htmlDonya Fiorentino, Gary Oldman harmadik felesége azt állítja, hogy férje tönkretette életét. Most először beszélt házasságuk sötét óráiról. TV + Sztárok--Ismét változik a Barátok közt kezdési időpontjahttp://www.life.hu/sztarok/20180205-ismet-valtozik-a-baratok-kozt-kezdesi-idopontja-sorozat.htmlIsmét változik a Barátok közt kezdési időpontja, ezúttal 20:10-től láthatják a nézők kedvenc sorozatukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.