Korhatáros szerelem Dobó Kata Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmi csalódés érte Fenyő Ivánt, helyesebben a Korhatáros szerelemben megformált karakterét, Bőgős Bandit. Szeretője, Júlia (akit Dobó Kata alakít) elhagyta, ő pedig részegen próbálta visszahódítani a férjes asszonyt. 

Fenyő Ivántól elmondta, hogy a való életben nagyon távol áll, hogy foggal-körömmel ragaszkodjon egy olyan nőhöz, aki már semmit sem akar tőle.

"Még ehhez közelítő dolgokat sem csináltam soha. Van egy mondás: ami menni akar, azt engedd, ami meg jönni akar, azt fogadd" - nyilatkozta a színész a Borsnak.

Forrás: Istvan Ruff

"Kell tudni megérezni, ki az, aki már menne, de ez persze nagyon nehéz. Bőgős Bandi egy nagyra nőtt gyerek, hiszen a való életben ilyeneket nem túl kifizetődő csinálni, semmi nem oldódik meg tőle, ekkor inkább már pszchológusra van szükség. Én ilyeneket sosem tettem, pedig én is szenvedtem már szakítás után, és megéltem már az azzal járó gyászt. Ebben vagyok tök más, mint Bandi, mert ugyan színészként és magánemberként én is érzelmes és szenvedélyes vagyok, de ezeket a helyzeteket érettebben kezelem" - tette hozzá a színész, aki örül, hogy ebben a szerepben egy új oldalát mutathatja meg.

"Bandi részeg könyörgős jelenetét alig bírtuk felvenni, mert annyira beleéltem magam a szerepbe, hogy Kamarás Iván, Kovács Patrícia és Dobó Kata is vinnyogott közben a röhögéstől. Ebben a szerepben nagyon sok a szín, és kifejezetten bátran lehet benne játszani" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.