Hosszú Katinka egyre aktívabb a közösségi médiában, míg férje rejtőzködik

Fotó: Polyák Attila - Origo -
úszás válás szerelem Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup egyáltalán nem, míg Hosszú Katinka egyre aktívabb a közösségi médiában. Ez lehet a végleges elengedés jele Katinka részéről?

Az olimpikon és edző férje már jó ideje külön töltik mindennapjaikat, azonban az év elején megtartott Év Sportolója gála óta mintha még markánsabb megmutatkozna különélésük. Shane Tusup továbbra is alig-alig posztol közösségi oldalain, míg Hosszú Katinka egyre aktívabb, sőt ami azt illeti, a legtöbb képen vidám, mosolygós arccal láthatjuk.

A készítés :) The making :) #IronLady #HWAPO

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A Bors megkérdezett egy szexuálpszichológust, mit jelenthet ez. Mocselini Éva azt nyilatkozta a lapnak, hogy egy kapcsolat „gyászidőszaka" akár több hónapig is eltarthat. Szerinte Katinka mosolya többek között jelezheti azt is, hogy a gyógyulás útjára lépett vagy épp azt, hogy az edzésen kívül más is leköti, keresi a gyógyulást. Ugyanakkor új kapcsolat keresésére is következtethetünk, de arra is, hogy öngyógyító folyamatai lévén bízhat abban az ország, hogy nem romlik a teljesítménye.

A szexuálpszichológus azt is leszögezi: nem mindegy, hogy a kapcsolat vége hirtelen döntés vagy egy hosszú folyamat eredménye volt. Így lehetetlen megtippelni, vajon véglegesen választották-e a különélést.

Fenyő Iván: "Bőgős Bandi egy nagyra nőtt gyerek"http://www.life.hu/sztarok/20180207-fenyo-ivan-a-korhataros-szerelem-bogos-bandijarol.htmlSzerelmi csalódés érte Fenyő Ivánt, helyesebben a Korhatáros szerelemben megformált karakterét, Bőgős Bandit. Szeretője, Júlia (akit Dobó Kata alakít) elhagyta, ő pedig részegen próbálta visszahódítani a férjes asszonyt. TV + SztárokÍgy gyászolják kollégái a balesetben elhunyt Kiss József színészt, az Argo Tysonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-igy-gyaszoljak-kollegai-a-balesetben-elhunyt-kiss-jozsef-szineszt.htmlKiss József színész - akit leginkább az Argo Tysonjaként ismerhetünk - távozott az élők sorából, kollégái és barátai fájó szívvel, megrendülve búcsúztak tőle: egy véletlen baleset okozta a tragédiát, míndenkit megdöbbentett az 51 éves férfi halálhíre. TV + Sztárok--Marsi Anikó a jövőjéről és a Tényekről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-marsi-aniko-a-jovojerol-es-a-tenyekrol-beszelt.htmlNemsokára két éve, hogy Marsi Anikó több mint 8 év kihagyás után visszatért a képernyőre: a TV2 műsorvezetője lett. Most elárulta, mik a tervei a jövőre nézve, és, hogy miként érzi magát a csatornánál. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTolvai Reni-ügy: Frenreisz Károly Schell Judit mellé állthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-tolvai-reni-ugy-frenreisz-karoly-schell-judit-melle-allt.htmlAhogy megírtuk, Schell Judit krtikája megbántotta A Dalban Tolvai Renit. Az énekesnő első posztja a témában sokaknál kiverte a biztosítékot, aztán elnézést kért, és magyarázta, hogy mi történt. Most azonban a bocsánatkérésén zúgolódnak. A dalverseny zsűrilegendája, Frenreisz Károly is megszólalt, elmondta, sajnálja, hogy idáig fajult egy őszinte kritika. TV + SztárokOrigoA mi kis falunk: bakiparádéhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-a-mi-kis-falunk-bakiparade.htmlVálogatott bakik A mi kis falunk második évadának első részéből, avagy a polgármester fogpasztát ken a fejére, Stoki urán után nyomoz, majd muslicás pálinkát iszik, Bakiék pedig még Pajkarétet is összekeverik Pajkaszeggel. TV + SztárokOrigoKisfia segítségével vészelte át Dancs Annamari, hogy Kerényi Miklós Máté elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20180207-kisfia-segitsegevel-veszelte-at-dancs-annamari-hogy-kerenyi-miklos-mate-elhagyta.htmlMennyből a pokolban találta magát rövid időn belül Dancs Annamari. A Budapesti Operettszínház művésznője tavaly februárban adott életet kisfiának, néhány hónappal később a férje, Kerényi Miklós Máté elhagyta őt, ami - ahogy nem is tagadta- teljesen a padlóra küldte. Most azonban már jobban van, elmondta, mi, azaz ki segített neki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.