Így gyászolják kollégái a balesetben elhunyt Kiss József színészt, az Argo Tysonját

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kiss József Scherer Péter gyász Árpa Attila Argo Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss József színész - akit leginkább az Argo Tysonjaként ismerhetünk - távozott az élők sorából, kollégái és barátai fájó szívvel, megrendülve búcsúztak tőle: egy véletlen baleset okozta a tragédiát, míndenkit megdöbbentett az 51 éves férfi halálhíre. 

Ahogy arról beszámoltunk, elhunyt Kiss József színész, akit legtöbben az Argo-filmekből ismerhetnek, habár jó pár magyar produkcióban szerepelt. Jancsó Miklós is felkérte néhány filmjébe, bár nem volt képzett színész. Kiss József civilben házak építésével foglalkozott. Halálának híréről először Árpa Attila tájékoztatta a nyilvánosságot, a színész a Facebook-oldalán számolt be a szomorú hírről.

Kiss József, Scherer Péter, Árpa Attila rendező és Bicskey Lukács az Argo 2 című film forgatásán Mogyoród közelében Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Kiderült, hogy Kiss József élete egy baleset miatt ért véget:

egy gyalogos-átkelőhelyen szeretett volna átmenni Budakeszin, amikor egy figyelmetlen autós elütötte.

Gerinc- és koponyatörést szenvedett, a kórházba szállítása után nem sokkal belehalt a sérüléseibe. Kiss József néhány korábbi kollégáját, Scherer Pétert és Oszter Sándort a Blikk értesítette a tragédiáról.

Hogy lehet így elmúlni?

"Nagyon sajnálom, nem tudtam erről a szörnyűségről, részvétem a családjának"

VI. György, a dadogó király, aki megismételte apja sorsáthttp://www.life.hu/kult/20180113-66-eve-hunyt-el-vi-gyorgy-kiraly-ii-erzsebet-apja.htmlVI. György angol király a II. világháború alatt stabilitást jelentett a britek életében. Bár Winston Churchill és a beszédhibás uralkodó kezdetben nem kedvelte egymást, az évek alatt mondhatni már-már barátság alakult ki köztük. Halálát kereken 66 évvel ezelőtt tüdőrák okozta, ezen a napon lett királynő a lánya, II. Erzsébet. Kult--Hospice házban hunyt el John Mahoney sorozatsztárhttp://www.life.hu/kult/20180206-hospice-hazban-hunyt-el-john-mahoney-sorozatsztar.htmlEgy hospice házban hunyt el a híres sorozatsztár, John Mahoney, aki legismertebb alakítását A dumagép című sorozatban nyújtotta: ő játszotta Martin Crane karakterét. Kult--II. Ferdinánd aragóniai király 500 éves titkos levelezését fejtették meg spanyol hírszerzőkhttp://www.life.hu/kult/20180205-ii-ferdinand-aragoniai-kiraly-500-eves-titkos-levelezeset-fejtettek-meg-spanyol-hirszerzok.htmlKatolikus Ferdinánd spanyol uralkodó (1452-1516) 500 éves titkos levelezését fejtette meg a spanyol nemzeti hírszerzési központ. Az ő uralkodása alatt kezdődtek meg a felfedezőutak, és vált Spanyolország világbirodalommá. KultOrigoUtolsó turnéjára indul Paul Simonhttp://www.life.hu/kult/20180205-utolso-turnejara-indul-paul-simon.htmlElton John után egy másik zenészlegenda, Paul Simon is bejelentette búcsúturnéját.Kult--Elhunyt Dennis Edwards, a The Temptations vezető énekesehttp://www.life.hu/kult/20180204-elhunyt-dennis-edwards-a-the-temptations-vezeto-enekese-74-eves-volt.htmlDennis Edward a család tájékoztatása szerint Chicagóban hunyt el - írja a BBC. A zenész 74 éves volt. Kult--Erőszak a vonaton? Clarke Gable egyetlen lányának történetehttp://www.life.hu/kult/20180112-clarke-gable-egyetlen-lanyanak-elete.htmlAz Elfújta a szélnek köszönhetően Clark Gable nevét az egész világ megismerte. A színész 1901. február 1-én született, és filmszerepeinél, csak szerelmi élete adott több okot a pletykálkodásra. Összesen ötször házasodott meg, és számtalan szeretőt tartott. Bár két gyermek édesapja volt, az egyiket nem ismerte el, a másikat pedig nem is ismerte, mivel fia, a halála után 5 hónappal jött a világra... Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.