Lakásfelújításba kezdett Vámos Erika, csalók vették el a pénzét

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
Vámos Erika pénz lakásfelújítás csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házát akarta felújítani, de csaló vállalkozót bízott meg a munkálatokkal Vámos Erika műsorvezető. Az összes félretett pénze elúszott, ami nyári esküvőjére is rányomja a bélyegét.

Két és fél millió forintot kértek előlegként Vámos Erikától, majd lakhatatlanná tették a házát - írja a Lokál. Munkálatoknak álcázva szétverték a házát, a tető beázik a falak pedig bepenészedtek.

A műsorvezető a magazinnak elmondta: szeptemberben bízta meg a kunszentmártoni vállalkozót, aki 10 millió forintra becsülte a teljes felújítást. A tragédiának köszönhetően a pár nem díszített karácsonyfát, nem ajándékoztak meg senkit, sőt a nyáron tartandó esküvőjük is szerényebb lesz mint tervezték.

Esküvőjét is át kell terveznie a csalók maitt Vámos Erikának. "Forrás: Facebook/Erika Vámos "

A csaló több családot is rászedett, akik közös erővel tettek feljelentést, de valószínűleg pénzüket már nem látják többé. Vámost Erika azt nyilatkozta, párja, Máté támogatása nélkül nem tudja, mi történt volna, hiszen a férfi nagyon higgadtan kezelet a helyzetet. Amíg problémáik nem oldódnak meg, az ő házában élnek majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.