Nem egyezik meg peren kívül Pártos Csilla és Pécsi Ildikó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben röppent fel a hír, hogy hosszú pereskedés után Pártos Csilla nyitott a békülésre és békülne volt anyósával. Pécsi Ildikó ügyvédje akkor úgy reagált, hogy várják a peren kívüli megállapodás feltételeit, ám nem történt előrelépés az ügyben. 

"Velünk senki nem egyeztetett az ügyben, még csak nem is hallottam erről az egészről. Nem tudok arról, hogy peren kívül szeretne megegyezni bármelyik fél is" - nyilatkozta a Ripostnak Dr. Gerencsér András, Csilla ügyvédje.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Mélyszegénységben él a világhírű DJ Reisz Róbert azaz Robert R. Hardyhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-melyszegenysegben-el-a-vilaghiru-dj-reisz-robert-robert-r-hardy.htmlSváby András ATV-n futó műsorában készült riport Reisz Róbertről, vagy ahogyan a legtöbben ismerik Robert R. Hardyról. A stáb a DJ otthonában forgatott: megdöbbentő képsorok következnek. TV + SztárokOrigoŐsszeáll a Spice Girlshttp://www.life.hu/sztarok/20180204-osszeall-a-spice-girls-victoria-beckham-az-instagramra-posztolt.htmlKitörő boldogsággal fogadták Beckhamné posztját a rajongók, de hamar rájöttek, sok okuk nincs az örömre. TV + Sztárok--Kiderült: így indult Debreczeni Zita és Gianni Annoni kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20180204--igy-indult-debreczeni-zita-es-gianni-annoni-kapcsolata.htmlA közelgő Valentin-nap alkalmával nosztalgiázik Debreczeni Zita. Elárulta, hogyan ismerkedtek meg férjével, és mi az, amitől a mai napig nem válna meg. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBenéztünk A mi kis falunk kulisszái mögéhttp://www.life.hu/sztarok/20180203-a-mi-kis-falunk-kulisszatitkai.htmlÚjabb évaddal jelentkezik a Mi kis falunk az RTL Klubon. Kapitány Iván rendező, Szabó Győző, Csuja Imre és Lovas Rozi kulisszatitkokat árultak el, és a Life.hu-nak elmondták, szerintük miért érdemes megnézni a sorozatot.TV + SztárokOrigoÍgy nyert Ambrus Attila és Berki Krisztián az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-igy-nyert-ambrus-attila-es-berki-krisztian-az-azsia-expresszben-tv2.htmlKasza Tibi Pénzt vagy éveket című műsorában kiderült, miként sikerült nyernie Ambrus Attilának és Berki Krisztiánnak az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigoMegvan A Dal elődöntős mezőnye: ők csatlakoztak még hozzájukhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-megvan-a-dal-elodontos-mezonye-2018.htmlSzombaton este kialakult A Dal elődöntős mezőnye, jó néhány nagy esélyes kiesett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.