Quentin Tarantino reagált Uma Thurman vádaskodására, bánja, amit tett

Forrás: Getty Images/Mark Davis -
Uma Thurman Quentin Tarantino Harvey Weinstein botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Weinstein zaklatási ügyéről beszélt Quentin Tarantino, és arról is, tényleg veszélybe sodorta-e Uma Thurmant a Kill Bill forgatása alatt.

Ma már másként csinálná - mondta aDeadline-nak adott interjújában Quentin Tarantino. Uma Thurman ugyanis azzal vádolta a rendezőt, hogy életveszélyes helyzetbe hozta őt a Kill Bill forgatásán, amikor hagyta, hogy ő maga vezessen egy bizonytalanul működő autót. Tarantino elismerte a dolgot, ám hozzátette, hogy a színésznőnek nem kellett gyorsan hajtania, mindössze annyira, hogy a haja lobogjon egy kissé. Elismerte, hogy ma már nem így csinálná, hiszen Thurman ütközött a jelenet forgatása során.

Quentin Tarantino, bánja, amit tett. Forrás: Getty Images/Mark Davis

Az egyik jelenetben pedig a rendező fojtogatta a színésznőt egy lánccal, a másikban pedig maga köpte arcon. Tarantino azt mondja, ez mind igaz, de azért, hogy ezeket elviselte, nagyon tiszteli a színésznőt.

A Harvey Weinstein-botrány kapcsán pedig azt mondta a lapnak, hogy nemcsak Umát, hanem volt barátnőjét, Mia Sorvinót is zaklatta a producer. Amikor azoban Uma Thurman elmesélte saját esetét, beszélt a producerrel, hogy kérjen tőle bocsánatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.