Rékasi Károly a tárgyalása után Pikali Gerdához rohant

baleset tárgyalás Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly motorbalesetének tárgyalása sok sebet téphetett fel a színészben, a tárgyalóterem elhagyása után ugyanis egyből szerelme karjaiba rohant. 

Rékasi Károly tárgyalása szerdán kezdődött, mint ahogy már a Life.hu is beszámolt róla, gázolója nem ismerte el bűnösségét. A baleset 2015-ben történt, Rékasi Károlyt egy autó sodorta le a motorjáról. Rengeteg műtéten esett át a színész, sokáig nem tudott dolgozni, de hiába épült fel, a történteket még nem zárhatta le, hiszen a felelősségre vonás még csak most kezdődött.

Rékasi Károly balesetének tárgyalása elkezdődött

Tárgyalásának első napja lezárult, valószínűleg fel is zaklatta a színészt, hiszen sok régi sebet téphetett fel az eljárás. Úgy tűnt, szüksége is van a támogatásra Rékasinak, hiszen a Ripostszerint a többórás meghallgatás után egyből Pikali Gerda karjaiba rohant, aki a folyosón várta szerelmét. Hosszú perceken keresztül ölelkeztek és csókolóztak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.