Lenny Dykstra gyilkosság Charlie Sheen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Sheen megint botrányba keveredett: egyik régi barátja azt állítja róla, hogy gyilkosságot követett el.

Lenny Dykstra a kiöregedett, börtönviselt baseballjátékos a Hollywood Reporternek adott interjújában azt állította, hogy Charlie Sheen meggyilkolta egykori aszisztensét, Robin Calamarót. A Rick néven is ismert férfit 2012-ben találták holtan. Akkor a vizsgálatok azt mutatták, hogy túladogolta magát gyógyszerekkel. Dykstra most állítja, hogy 2013-van Sheen elismerte, hogy asszisztense nem véletlen halt meg. A színész elmondta Dykstrának, hogy Calamaro megzsarolta, 5 millió dollárt akart, ezért "jégre tette". A színész jobbkeze túl sokat tudhatott, ha kiszívárogtatja Sheen ügyes-bajos dolgait, az a karrierjébe kerülhetett volna.

Lenny Dykstra azt állítja, hogy Charlie Sheen gyilkos Forrás: facebook.com/pg/LennyDykstraOfficial

Sheen egyelőre hallgat, ügyvédje annyit mondott, hogy a vádak nevetségesek. Egyesek szerint Dykstra csak bosszút akar állni a színészen, mert az nem segített rajta, amikor kocsilopásért és drogbirtoklásért leültették, pedig korábban már fizetett ki érte óvadékot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.