J.Lo diktálja a szabályokat: csak így hajlandó hozzámenni pasijához

Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP -
esküvő szabályok összeköltözés Alex Rodriguez Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez csak akkor hajlandó újra férjhez menni, ha jövendőbelije minden kívánságát és elképzelését teljesíti.

Lassan egy éve alkot egy párt Jennifer Lopez és a baseballsztár, Alex Rodriguez. Sokan már az eljegyzésről pletykálnak, hiszen láthatóan izzik körülöttük a levegő, ugyanakkor, mint kiderült, az esküvőre még biztosan várni kell, az énekesnőnek ugyanis extra kívánságai vannak jövendőbelijével kapcsolatban.

A Radar Online azt írja, Alex Rodrigueznek komoly szabályok szerint kell élnie, ezeket pedig maga J.Lo szabja. Az énekesnő valóban odavan párjáért és azt szeretné, hogy hosszútávon is működjön a kapcsolat közöttük. Állítólag hamarosan össze is fognak költözni, ugyanakkor Lopez nem hajlandó elhagyni az otthonát, szerelmének kell odaköltöznie és alkalmazkodnia hozzá. Emellett az énekesnő ügyel arra is, hogy Rodriguez jó formában maradjon, szereti ugyanis izmos felsőtestét.

Korábban egyébként arról pletykáltak, hogy J.Lo nem teljesen bízik kedvesében és magánnyomozót bérelt fel, hogy derítse ki, igazak-e azok a híresztelések, hogy esetleg kedvese megcsalta őt Lauren Hunterrel.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP
A színpadon fakadt sírva Zalatnay Sarolta, ettől hatódott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180208-a-szinpadon-fakadt-sirva-zalatnay-sarolta-ettol-hatodott-meg.htmlZalatnay Sarolta jubileumi nagykoncertjén hatódott meg annyira, hogy a közönség előtt sírta el magát. TV + Sztárok--Botrány: durván nekitámadt rajongójának Hobohttp://www.life.hu/sztarok/20180208-durvan-nekitamadt-rajongojanak-hobo.htmlÖsszetűzésbe került Hobo egyik rajongójával: az énekes váratlan módon reagált arra, hogy meg akarták őt érinteni. TV + Sztárok--Így ismerkedett meg egymással Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180207-igy-ismerkedett-meg-egymassal-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-parja-pesak-adam.htmlKiderült, hogyan ismerte meg egymást Janza Kata és fiatal párja, Pesák Ádám. A pár most a Mokkában vallott a legelső találkozásról. TV + Sztárok--Gyönyörű nő vált Agárdi Szilviből - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-gyonyoru-no-valt-agardi-szilvibol-fotok.htmlGyönyörű nő vált a The Voice-ban feltűnt látássérült lányból, Agárdi Szilviből. TV + Sztárok--Megmutatta bomba testét Péterfy Bori, 48 évesen is nagyon dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20180207-megmutatta-bomba-testet-peterfy-bori-48-evesen-is-nagyon-dogos.htmlThaiföldre menekült a hideg télből Péterfy Bori, aki bikinis fotókat is megosztott magáról a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Pataky Attila a földönkívüliek és a szivárványtestűek kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-pataky-attila-a-foldonkivuliek-es-a-szivarvanytestuek-kapcsolatarol-meselt-video.htmlPataky Attila elmesélte, pontosan hány földönkívüli faj él a naprendszerünkben és hogyan veszik fel velük a kapcsolatot a szivárványtestű emberek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.