Pintér Tiborra még mindig a 80 éves édesanyja mos

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Pintér Tibor főzés anya mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor 40 évesen macsóként hajkurássza a fiatal nőket, de vannak dolgok, amiket viszont felnőtt létére viszont nem képes elvégezni: még mindig az anyukája mos és főz rá. 

Pintér Tibor már negyvenéves, de még mindig vannak dolgok, amihez nem nőtt fel teljesen. Valahol mindig a mama pici fia marad, anyukája pedig szívesen segít neki olyan dolgokban, melyek feleség híján Tenya körül nincs elrendezve. A 80 éves Ili néni szívesen gondoskodik még mindig gyermekéről.

Pintér Tiborra mindig az édesanyja mos Fotó: Polyák Attila - Origo

"A mai napig ő főz rám, ő mossa ki a ruháimat, hetente szoktam vinni neki egy garnitúra cserét. Ez neki amolyan ceremónia: az élteti anyut, hogy még mindig van kiről gondoskodnia" - mondta a HOT! Magazinnak Pintér Tibor, akit nagyon bántja az, hogy nem tud mindig az édesanyjával lenni. "Nagyon bánt, hogy nem tudok folyamatosan mellette lenni... Rossz végignézni, ahogy fizikailag leépül. Anyi egyre kisebb, olyan, mintha elfogyna, egyre csak törpül" - mondta a színész, aki mostanában a Jimmy-musical miatt került a középpontba.

A Dal: plagizálással vádolják a Szabó Ádám által alapított YesYes nevű zenekarthttp://www.life.hu/sztarok/20180208-plagizalassal-vadoljak-a-szabo-adam-altal-alapitott-yesyes-nevu-zenekart.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján újabb botrány tört ki: felmerült a gyanú, hogy az egyik zenekar plagizált. TV + SztárokOrigoSzakított Pádár Alexandra és Kelemen Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20180208-szakitott-padar-alexandra-es-kelemen-laci.htmlMásfél év után véget ért Pádár Alexandra és Kelemen Laci kapcsolata. A két énekes 2016 nyarán jött össze, a TV2 Star Academy műsorának szereplői voltak mindketten. TV + SztárokOrigoÍgy ismerkedett meg egymással Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180207-igy-ismerkedett-meg-egymassal-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-parja-pesak-adam.htmlKiderült, hogyan ismerte meg egymást Janza Kata és fiatal párja, Pesák Ádám. A pár most a Mokkában vallott a legelső találkozásról. TV + Sztárok--Hírességek, akiknek 3 vagy több embertől született gyermekük: Mick Jaggertől Rod Stewartighttp://www.life.hu/sztarok/20180207-hiressegek-akiknek-3-vagy-tobb-embertol-szuletett-gyermekuk-mick-jagger-rod-stewart.htmlValamiért a legtöbb híresség kapcsolata nem állja ki az idő próbáját, a sok románc pedig kiterjedt családot eredményez. Így alakulhatott úgy, hogy Rod Stewartnak öt különböző nőtől születtek gyermekei, de Kate Winslet sem találta meg egy férfiban azt, amire vágyott: neki három pasitól született három gyermeke, és a lista nem ér velük véget. TV + Sztárok--Gyönyörű nő vált Agárdi Szilviből - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-gyonyoru-no-valt-agardi-szilvibol-fotok.htmlGyönyörű nő vált a The Voice-ban feltűnt látássérült lányból, Agárdi Szilviből. TV + Sztárok--Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága már megélte a mélypontothttp://www.life.hu/sztarok/20180207-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-hazassaga-mar-megelte-a-melypontot.htmlKucsera Gábor telefonján más nőktől kapott erotikus képeket is talált házasságuk alatt Tápai Szabina kézilabdázó. Mégis kitartott férje mellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.