Victoria Beckham lehet, hogy több pénzt kap, mint a Spice Girls többi tagja

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
David Beckham ének Spice Girls Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több oka is lehet a hírességnek arra, hogy újra csatlakozzon a Spice Girls-höz, vagy ahogyan ő mondja "a lányaihoz".

Felröppent a hír, hogy Victoria Beckham nemcsak azért menne vissza a legendás lánybandához, a Spice Girls-höz, hogy kicsit kilépjen férje, David Beckham árnyékából, és a saját dolgaira koncentráljon, hanem azért is, hogy növelje vagyonát.

Nyáron indul angliai és amerikai turnéra a Spice Girls. "Forrás: AFP/Gabriel Bouys "

A TMZ forrásai szerint Victoriának ugyanis hatalmas motivációt jelent a pénz. A lányok csapatként többet érnek, mint egyénként, és az sem kizárt, hogy a focistafeleség többet kért a nyári visszatérő turnéért, mint a többiek, hiszen a források szerint a lányok nem egyenlő díjazásban részesülnek.

Hugh Hefner utódjaként emlegetik az ausztrál üzletembert, Travers Beynonthttp://www.life.hu/sztarok/20180208-hugh-hefner-utodjakent-emlegetik-az-ausztral-uzletembert-travers-beynont.htmlEgy pillanatra sem unatkozik Travers Beynon, akit máris Hugh Hefner utódjaként emlegetnek: a playboy villája ugyanis meztelen modellekkel van tele. TV + SztárokOrigoA színpadon fakadt sírva Zalatnay Sarolta, ettől hatódott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180208-a-szinpadon-fakadt-sirva-zalatnay-sarolta-ettol-hatodott-meg.htmlZalatnay Sarolta jubileumi nagykoncertjén hatódott meg annyira, hogy a közönség előtt sírta el magát. TV + Sztárok--Meghan Markle letagadta, hogy ismerné bátyját, aki bocsánatot kért tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20180208-meghan-markle-letagadta-hogy-ismerne-batyjat-aki-bocsanatot-kert-tole.htmlSegítséget kért a bátyja, de Meghan szinte azt is letagadta, hogy közük lenne egymáshoz. TV + SztárokOrigoDobó Kata Zsidró Tamással való kapcsolatáról vallott http://www.life.hu/sztarok/20180208-dobo-kata-zsidro-tamassal-valo-kapcsolatarol-nyilatkozott.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás kapcsolata maga a tökéletesség, de tett is azért a színésznő, hogy ilyen harmonikus legyen a viszonyuk. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVV Ágica fogyása után most formásabb testet és több energiát szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20180208-vv-agica-fogyasa-utan-most-formasabb-testet-es-tobb-energiat-szeretne.htmlA 42 éves VV Ágica motivációul is szeretne szolgálni a hasonló korú nőknek. Egy éve fogyott le, tartja a súlyát, de formásabb testet szeretne. TV + SztárokOrigoA rendőrség lezárta a nyomozást: Nótár Maryt nem tartotta fogva a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20180208-notar-maryt-nem-tartotta-fogva-a-menedzsere-a-nyomozas-eredmenye-szerint.htmlNótár Mary azt állította, hogy menedzsere erőszakkal tartotta őt fogva, ebben az ügyben zárta le most a nyomozást a rendőrség: erre jutottak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.