Exkluzív interjút adott Vámos Miklós, elárulta akar-e érettségi tétel lenni

Vámos Miklós interjú Life TV író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy a 68 éves Vámos Miklós író, műsorvezető nem szeret szerepelni, a Life TV-vel most mégis kivételt tett, és exkluzív interjút adott Domszky Lászlónak. Mesélt nagysikerű műsorának, a Lehetetlennek kulisszatitkairól, és arról is, hogy milyen fogadalmat tett a 60. születésnapján.

„Egy bizonyos kor után már úgy éreztem, hogy mindent elmondtam" – mondta a Life TV-nek adott exkluzív interjújában Vámos Miklós író. Köztudott, hogy nem szeret szerepelni, inkább az általa készített dolgokat „reklámozza" szívesebben, ezek pedig a könyvek.

Domszky Lászlónak azt is elárulta, hogy jól viseli az idő múlását, bár szerinte a fiatalság nem naptári kérdés, hiszen ameddig van kezdeményezőkészség és kíváncsiság az emberben, addig ifjú marad. De a 60. születésnapján mégis tett egy fogadalmat, úgy döntött, nem szorong többé semmi miatt.

Arra a kérdésre, hogy szeretne-e érettségi tétel lenni, azt válaszolta, inkább kerülné a kötelező jelleget, szívesen látná nevét az ajánlott olvasmányok között. „Az olvasásnak megvan a maga fáradalma, de valljuk be, minden jó dolognak. A szexben is van egy munkarész." – mosolygott az író.

Az interjúban kitért többet között arra, hogyan vezetett egy 3 évvel ezelőtti szakítás a tangó szeretetéhez és azt is, hogy Móricz Zsigmond milyen emléktárgya lapul az íróasztala fiókjában.

Rablás áldozata lett Babos Tímea, a reptéren érte kellemetlen meglepetéshttp://www.life.hu/sztarok/20180209-rablas-aldozata-lett-babos-timea-a-repteren-erte-kellemetlen-meglepetes.htmlSzétszabdalták a bőröndjét és kilopták belőle az értékeit a repülőtéren: Babos Tímea teniszező a közösségi oldalán fakadt ki. TV + Sztárok--Fotó bizonyítja: Tóth Gabinál aludt a volt pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20180209-foto-bizonyitja-toth-gabinal-aludt-a-volt-pasija.htmlTóth Gabi kanapéján kapta le az énekesnő exét, Trap kapitányt Tóth Vera. Ez azonban nem jelenti azt, hogy újra összejöttek, csupán közösen írnak dalokat. TV + Sztárok--Visszatért nagy verekedései helyszínére a Viszkis, kerékbilincset kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180209-visszatert-nagy-verekedesei-helyszinere-a-viszkis-kerekbilincset-kapott.htmlNemcsak rablásokkal volt tele a Viszkis, Ambrus Attila múltja, hanem hokiütőkkel és vérző sebekkel is, hiszen jégkorongjátékos volt, mielőtt megcsapta őt a könnyedebb pénzszerzés szele. TV + Sztárok--Sebestyén Ági elárulta, miért szakítottak VV Lórivalhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-sebestyen-agi-elarulta-miert-szakitottak-vv-lorival.htmlSebestyén Ágit Pumped Gabo barátnőjeként ismerhettük meg, de az a kapcsolat már a múlté, sőt azóta már egy másik viszonya is tönkrement: VV Lórival is szakítottak. Most elárulta, hogy miért. TV + SztárokOrigoDevizahitelt vett fel, jelenleg is anyagi problémái vannak Bíró Icánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-sport-verda-lady-cimu-musorban-biro-ica-maganeleterol-is-beszelt.html8 évesen is 25 millió forint az ára annak a Tesla Roadsternek, melyet Bíró Ica vezetett a Sport Verda Lady című műsorban. Közben magánéletéről is beszélt Tordai Istvánnal – adta hírül a Blikk. TV + Sztárok--Stohl András szexista mondatán nevettek A Piramisban - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-stohl-andras-szexista-mondatan-nevettek-a-piramisban-video.htmlGömbérzéken viccelődtek Stohl András játékosai A Piramisban. A műsorvezető ezt követően szólt be a hölgyeknek, akik szerencsére nem sértődtek meg. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.