Devizahitelt vett fel, jelenleg is anyagi problémái vannak Bíró Icának

Forrás: biroica.hu -
szingli devizahitel Bíró Ica magánélet autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
8 évesen is 25 millió forint az ára annak a Tesla Roadsternek, melyet Bíró Ica vezetett a Sport Verda Lady című műsorban. Közben magánéletéről is beszélt Tordai Istvánnal – adta hírül a Blikk. 

„És, hogy állsz a férfiakkal?" – tette fel a provokatív kérdést Tordai István, miközben Bíró Ica próbálta megszokni a luxusautó volánját. A szőke fitnesz-szakértő nem jött zavarba, elmondta: boldog szingliként éli életét, kevesebbet jár el szórakozni, kissé zárkózottabb életet él. Azt is megosztotta másodpilótájával, hogy hisz a sorsban és elfogadja azt.

Úgy tűnik, amellett, hogy nem hiányoznak a férfiak az életéből, más gondja azért akad, hiszen mint mondta: ahogy sokan mások, ő is devizahitelt vett fel, jelenleg is anyagi problémái annak. Úgy fogalmazott: küzd az életéért.

Bíró Ica még most is küzd a devizahitellel. "Forrás: biroica.hu "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.