Kerényi Miklós Máté Kerényi Miklós Gábor apa szerető KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapok nagyon kemények voltak Kerényi Miklós Máté számára, hiszen házassága megromlásával is szembe kellett néznie, de az édesapja körüli botránnyal is meg kellett küzdenie. A színész úgy döntött, őszintén vall a nehézségekről Hajdú Péter műsorában. Azt is elmondta, egyszer édesapja szeretőjének nézték.

Kerényi Miklós Máté számára pokoliak voltak az elmúlt hónapok. Ugyan megszületett a kisfia, ami egy örömteli esemény, mégsem lehetett teljes a boldogsága, ugyanis komoly lépésre szánta el magát: elköltözött otthonról, amikor a gyermeke még csak 4 hónapos volt. A házassága megromlása után pedig az apja körüli botránnyal is meg kellett küzdenie, de a vűdakkal nem foglalkozott, mivel tudja, hogy az emberek mennyire rosszindulatúak tudnak lenni.

Kerényi Miklós Mátét apja szeretőjének nézték Forrás: Mokka

Nekem az is normális, hogy kézen fogva szoktam sétálni az édesapámmal és az édesanyámmal is

„Sok esetben mindig van valamilyen önös cél az ilyen kijelentések mögött. Meg kell érteni az okokat és a miérteket, hiszen ha valami a társadalmi normáktól vagy trendektől eltérő, akkor mindannyian felkapjuk a fejünket. Lehet, hogy csak egy fricska, cukkolni és provokálni akarja a nézőket. A másik oldalról rengeteg lelki kimenetele lehet a tettének: segítséget, szeretet kérni vagy a szeretetét kimutatni, de akár jelenthet félelmet, ami mögött súlyos pszichés probléma állhatLokálnak

Pataky Attila őszinte vallomása: sokat csajoztunk annak idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-pataky-attila-oszinte-vallomasa-sokat-csajoztunk-annak-idejen.html44 éve töretlen az Edda sikere, a zenekar ebből az alkalomból egy új albumot is megjelentet. Pataky Attila most a kezdeti évekre emlékezett vissza. TV + Sztárok--Kirstie Alley a világvégére készül: halmozza az ételekethttp://www.life.hu/sztarok/20180209-kirstie-alley-a-vilagvegere-keszul.htmlKirstie Alley a szcientológia elkötelezett híve, és úgy tűnik, a világvégétől is tart. Ráadásul tudhat valamit, amiről mi mind lemaradtunk, ugyanis óriási ételkészleteket halmoz fel egy titkos bunkerben szükség esetére. TV + Sztárok--Erre nem voltak felkészülve: csődbe ment Fördős Zéék vállalkozásahttp://www.life.hu/sztarok/20180209-csodbe-ment-fordos-zeek-vallalkozasa.htmlÉlete nehéz időszakáról vallott Fördős Zé: a gasztroblogger elárulta, néhány évvel ezelőtt csődbe ment családi vállalkozásuk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA Dal: szakértők is megszólaltak a plágiumbotránnyal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-dal-szakertok-is-megszolaltak-a-plagiumbotrannyal-kapcsolatban.htmlFolytatódik a plágiumgyanúba keveredett Yesyes zenekar ügye, immár szakértők is megszólaltak azzal kapcsolatban, valóban dallopás történt-e A Dal című műsorban. TV + SztárokOrigoBemutatta új párját R. Kárpáti Péter: dr. Veres Ilona egy határozott üzletasszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-bemutatta-uj-parjat-r-karpati-peter-dr-veres-ilona-egy-hatarozott-uzletasszony.html23 év után vált el a feleségétől R. Kárpáti Péter. Talán ő sem gondolta, de nemsokára újra rátalált a szerelem, éppen akkor, amikor már azt hitte, mindent elvesztett. TV + SztárokOrigoA liftben szelfizett Liptai Claudia és Tilla - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-liftben-szelfizett-liptai-claudia-es-tilla-foto.htmlEgy liftben szelfizett Till Attila és Liptai Claudia. A két műsorvezető ezúttal egy rendezvényen találkozott újra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.