Beszólt Jimmy özvegyének Pintér Tibor

Forrás: Pintér Tibor / Facebook -
musical Zámbó Jimmy özvegy Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban mutatta be a Nemzeti Lovas Színház a Jimmy musicalt, amit a király özvegye nemtetszéssel fogadott. El is mondta a véleményét, amire Pintér Tenya is reagált. Kialakulóban a botrány.

Jimmy életéről készített musicalt Pintér Tibor, aki szerint hatalmas siker lett a produkció. Az övegynek, Zámbó Editnek azonban vannak problémái a darabbal. Szerinte ízléstelen és elferdíti a valóságot.

Minden csak a szexről és a piáról szólt

- mondta felháborodva a nő.

Pintér Tibor Forrás: Pintér Tibor / Facebook

Természetesen az asszony véleménye Tenyához is eljutott, aki igen keményen vágott vissza.

"Akinek ez a darab azt üzeni, hogy Jimmy alkoholista volt, és csak nőzött, az elég butus. Nem baj, ha Edit megsértődött, csak mert róla kevesebbet szólt a fáma. De mit írhattam volna többet róla? Nem értem, hogy mi a problémája, hiszen, ha valóban Jimmy életét írtam volna le, ennél sokkal keményebben kellett volna ábrázolnom őt, amit nem szerettem volna" -fakadt ki a színész a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.