Cserpes Laura és Gyurta Dani kibékülnek? Együtt utaztak a téli olimpiára

Cserpes Laura Gyurta Dániel kibékülés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurta Dani és Cserpes Laura január elején szakítottak, ahogy arról a Life.hu is beszámolt korábban. Úgy tűnik azonban, a szerelmesek mégsem bírják egymás nélkül...

Mindenki arról beszélt, hogy az úszó adta ki gyönyörű kedvese útját, ám bennfentesek szerint Laura volt az, aki véget vetett kapcsolatuknak. A páros azonban nagyon szeretheti egymást, ugyanis a hírek szerint adnak még egy esélyt kapcsolatuknak.

Gyurta Dani és Cserpes Laura egy párt alkotnak? sztárok Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt, Facebook/Cserpes Laura

"Sokan úgy gondolják, hogy Gyurta Dániel vetett véget ennek a kapcsolatnak, de ez nem így van. Cserpes Laura mondta ki, hogy vége. Dániel azóta próbálja visszahódítani, többször kérte, hogy utazzon el vele a téli olimpiára. Laura azonban együtt nem szeretett volna repülni exével, ezért az úszó átíratta a jegyét egy másik repülőre, azért, hogy Laura igent mondjon az útra" - mesélte a pár közeli ismerőse a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.