Erre nem voltak felkészülve: csődbe ment Fördős Zéék vállalkozása

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Fördős Zé válság csőd üzlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete nehéz időszakáról vallott Fördős Zé: a gasztroblogger elárulta, néhány évvel ezelőtt csődbe ment családi vállalkozásuk.

Szinte egyik pillanatról a másikra omlott össze Fördős Zé és édesapja vállalkozása. Hiába dolgoztak rengeteget, a válság miatt le kellett húzniuk a rolót.

Szárnyalt a cateringes cégünk, rengeteg emberrel dolgoztunk, egyre nagyobbak lettünk. Aztán, amikor jött a válság, nem voltunk felkészülve a 40%-os forgalom-visszaesésre és nem léptünk időben... Az adósságok egyre nagyobbak lettek, s amikor már a bank lefoglalta a teherautóinkat, zárolták a számláinkat, kimondtuk, hogy vége" – mesélte a gasztroblogger a BEST magazinnak, aki elárulta, három nagyon nehéz éven vannak túl, ami mindkettőjüket megviselte. Szerencsére azonban sikerült helyretenniük magukban a történteket és talpra álltak. Mint mondja, ez a kudarc is jó volt valamire, legalább fejlődött a személyisége.

Fördős Zé nehéz három évet élt át édesapjával Fotó: Szabó Gábor - Origo

Fördős Zé, aki ősszel szakított kedvesével, a magazinnak mesélt gyermekkoráról is. Kiderült, hogy édesapja nem volt egy mintaapa, rengeteget dolgozott, és előfordult, hogy megfeledkezett fiáról.

Bevallom, rendszeresen elfelejtettem érte menni az óvodába, pedig az én feladatom volt minden reggel elvinni, délután pedig elhozni. Emlékszem, ő ott ült mindig Éva néni ölében, a kisszékek már az asztalokra pakolva... De arra is volt példa, hogy késve berontottam az oviba, amikor is Éva néni közölte velem: Lajos, ma reggel Zolikát nem is hozta el az óvodába" – vallotta be Zé édesapja, Fördős Lajos.

A liftben szelfizett Liptai Claudia és Tilla - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-liftben-szelfizett-liptai-claudia-es-tilla-foto.htmlEgy liftben szelfizett Till Attila és Liptai Claudia. A két műsorvezető ezúttal egy rendezvényen találkozott újra. TV + SztárokOrigoJ.Lo diktálja a szabályokat: csak így hajlandó hozzámenni pasijáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180208-j-lo-diktalja-a-szabalyokat-csak-igy-hajlando-hozzamenni-pasijahoz.htmlJennifer Lopez csak akkor hajlandó újra férjhez menni, ha jövendőbelije minden kívánságát és elképzelését teljesíti. TV + Sztárok--Camilla hercegné lányát is meghívták Harry herceg májusi esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180208-camilla-hercegne-lanyat-is-meghivtak-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojere.htmlÚgy tűnik, Camilla hercegné korábbi házasságából született lánya, Laura Lopes is ott lesz Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjén. TV + Sztárok--Balesetet okozott Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20180208-autobalesetet-okozott-brad-pitt.htmlBalesetet okozott Brad Pitt: a színész két autónak koccant Los Angelesben. TV + Sztárok--A színpadon fakadt sírva Zalatnay Sarolta, ettől hatódott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180208-a-szinpadon-fakadt-sirva-zalatnay-sarolta-ettol-hatodott-meg.htmlZalatnay Sarolta jubileumi nagykoncertjén hatódott meg annyira, hogy a közönség előtt sírta el magát. TV + Sztárok--Botrány: durván nekitámadt rajongójának Hobohttp://www.life.hu/sztarok/20180208-durvan-nekitamadt-rajongojanak-hobo.htmlÖsszetűzésbe került Hobo egyik rajongójával: az énekes váratlan módon reagált arra, hogy meg akarták őt érinteni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.