Meghan Markle és Harry herceg Valentin-napját keresztülvágja a hivatalos program

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool -
esküvő Meghan Markle Valentin-nap Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg Meghan Markle és Harry herceg esküvője, de a párnak a szerevzés mellett kötelezettségeiket is tejesítenie kell, így sok idejük nem marad egymásra!

Meghan Markle és Harry herceg esküvőjéig már nincs sok hátra, érthetően nagyon le is foglalja a szervezés a fiatalokat, de emellett a hivatalos kötelezettségeiket sem hanyagolhatják el. Az eljegyzésük óta ugyanis mindkettejüknek részt kell venniük a programokon, és ez alól a közelgő menyegzőjük sem nyújt kibúvót. A párnak ezért lehet, hogy a Valentin-napról is le lekk mondania.

Meghan Markle és Harry herceg december 1-én Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool

Febuár 13-án például Skóciában van jelenésük, egész nap különböző meghívásoknak kell eleget tenniük, és nem biztos, hogy másnap, azaz a szerelmesek napján sokkal több szabadidejük lesz majd! Ráaádsul egyre több kötelezettségnek kell majd eleget tenniók, ami azt jelenti, hogy nagyon kevés idejük marad egymásra a következő hetekben, hónapokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.