Leszámolt drogos múltjával az Oltári csajok Biancája

Forrás: RTL 2 -
Danics Dóra Oltári csajok (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Derült égből villámcsapásként bukkant fel az RTL 2 Oltári csajok című sorozatában Bianca. A nő, akit Danics Dóra alakít, Márk exe, és kiderült, 10 éve közös gyerekük is született.

A nő úgy döntött exénél hagyja a lányát. ám miután kirúgják énekesnői állásából, a férfihez költözik, és együtt nevelik gyereküket. Egy idő után azonban nem tudja tagadni, hogy drogfüggő, így az egész csalásot veszélybe sodorja. Most azonban döntött: nem kér többet a kábítószerekből, inkább lányára és karrierjére koncentrál.

Az RTL KLub videójában Danics Dóra karakteréről beszél:

Dílere vezette be a pornó világába Krasznai Tündéthttp://www.life.hu/sztarok/20180210-dilere-vezette-be-a-porno-vilagaba-krasznai-tundet-egykori-x-faktorost.htmlAz X-Faktor egykori sztárja a Mindset pszicholológiai lap kamerái előtt nemrég nyíltan elmesélte, hogy miként indult felnőttfilmes múltja. TV + Sztárok--Véresre verték Ambrus Attiláthttp://www.life.hu/sztarok/20180210-veresre-vertek-ambrus-attilat-egykor-szlovakiaban.htmlAnnak idején kis híján otthagyta a fogát Szlovákiában a Whiskys. TV + SztárokOrigoTolvai Reni-ügy: Frenreisz Károly Schell Judit mellé állthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-tolvai-reni-ugy-frenreisz-karoly-schell-judit-melle-allt.htmlAhogy megírtuk, Schell Judit krtikája megbántotta A Dalban Tolvai Renit. Az énekesnő első posztja a témában sokaknál kiverte a biztosítékot, aztán elnézést kért, és magyarázta, hogy mi történt. Most azonban a bocsánatkérésén zúgolódnak. A dalverseny zsűrilegendája, Frenreisz Károly is megszólalt, elmondta, sajnálja, hogy idáig fajult egy őszinte kritika. TV + SztárokOrigoMélyszegénységben él a világhírű DJ Reisz Róbert azaz Robert R. Hardyhttp://www.life.hu/sztarok/20180204-melyszegenysegben-el-a-vilaghiru-dj-reisz-robert-robert-r-hardy.htmlSváby András ATV-n futó műsorában készült riport Reisz Róbertről, vagy ahogyan a legtöbben ismerik Robert R. Hardyról. A stáb a DJ otthonában forgatott: megdöbbentő képsorok következnek. TV + SztárokOrigoKisfia segítségével vészelte át Dancs Annamari, hogy Kerényi Miklós Máté elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20180207-kisfia-segitsegevel-veszelte-at-dancs-annamari-hogy-kerenyi-miklos-mate-elhagyta.htmlMennyből a pokolban találta magát rövid időn belül Dancs Annamari. A Budapesti Operettszínház művésznője tavaly februárban adott életet kisfiának, néhány hónappal később a férje, Kerényi Miklós Máté elhagyta őt, ami - ahogy nem is tagadta- teljesen a padlóra küldte. Most azonban már jobban van, elmondta, mi, azaz ki segített neki. TV + SztárokOrigoA színpadon omlott össze Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180203-a-szinpadon-omlott-ossze-volgyesi-gabi-az-unique-enekesnoje.htmlTizenkét évvel ezelőtti idegösszeroppanásáról mesélt Völgyesi Gabi. Az énekesnő elmondta, hogy akkoriban túl sok minden volt a vállán, és kimerült volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.