Story Gála: először jött együtt nyilvános eseményre Nádai Anikó és Aurelio

Aurelio Nádai Anikó Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónapja bombaként robbant a hír, hogy Nádai Anikó és Aurelio egy párt alkotnak. Kapcsolatuk azóta is tart, és most együtt vettek részt a Story Gálán is. A pár szívesen beszélt nekünk magánéletéről. 

Tímea nélkül jött a Story Gálára Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-vajna-timea-nelkul-jott-a-story-galara-andy-vajna.htmlFelesége nélkül érkezett a Story Gálára Andy Vajna. Amíg Timi Amerikában van, őt más kísérte el. Azt is elárulta, hogy kicsoda. TV + Sztárok--Story Gála: Dubajban vette ruháját Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-dubajban-vette-ruhajat-medveczky-ilona.htmlRemekül érzi magát Medveczky Ilona. A Life.hu-nak a Story Gálán elmondta, biztosan nem fog táncolni, és ruhájáról is beszélt. TV + Sztárok--Story Gála: Lányaival érkezett Endrei Judithttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-lanyaival-erkezett-endrei-judit.htmlA legendás tévést felnőtt lányai kísérték el. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka megerősítette: valószínűleg nem Shane Tusup lesz az edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180210-hosszu-katinka-megerositette-nem-shane-tusup-lesz-az-edzoj.htmlKatinka elmondta, körvonalazódik, a továbbiakban kivel fog edzeni. TV + Sztárok--Pataky Attila: "Ha abszolút bántóan közelít meg valaki, elhajtom"http://www.life.hu/sztarok/20180210-pataky-attila-az-eddarol.htmlAz EDDA frontembere, Pataky Attila 44 éve zenél, a 33. lemeze jelent meg. Az énekes elmondta, hogyan bírja a tempót közel 67 évesen, de azt is megtudhattuk, bántják-e az univerzummal kapcsolatos karikatúrák.TV + Sztárok--Story Gála: Ada megmutatta, hol zajlik az esti partihttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-ada-megmutatta-hol-zajlik-az-esti-parti.htmlAlig egy óra múlva elkezdődik a Story Gála - amelybe bele is nézhetsz a magazin Facebook oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.