hajléktalan Károly herceg Diana hercegné sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajléktalanként él Diana hercegné egykori sofőrje, az 50 éves Mark Roberts.

Összesen 23 évet szolgált a hadseregben, majd 4 évig Károly herceg és Diana sofőrje volt Mark Roberts. A most 50 esztendős férfi másfél éve került az utcára, jelenleg hajléktalanként, egy sátorban éli mindennapjait. Már többször kirabolták és egy támadás miatt kórházba is került fejsérüléssel.

"Ez nagyon kemény. Bokrokban alszom és ételosztásokra járok. Elvesztettem mindenemet. Szeretném a hatóságok segítségét kérni, de ők nem törődnek velem egyáltalán." – mesélte szomorúan a tehetetlen férfi a The Sunnak.

Robertsnek egyébként nem csak a hajléktalansággal kell megküzdenie, lelki problémái is vannak, a háborús élményei miatt poszttraumatikus stressz szindrómában szenved. Mint mondja, senki nem segít rajta, egyáltalán nem foglalkoznak a leszerelt katonák ilyen jellemű problémáival.

Romantikus lánykérés: moziban ereszkedett térdre Idris Elba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-romantikus-lanykeres-moziban-ereszkedett-terdre-idris-elba-video.htmlNyilvánosan, egy moziban kérte meg fiatal barátnője kezét Idris Elba. A megható jelenetről videó is készült. TV + Sztárok--Cipője miatt került kellemetlen helyzetbe Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-cipoje-miatt-kerult-kellemetlen-helyzetbe-a-terhes-katalin-hercegne.htmlKisebb kellemetlenség érte a 7 hónapos terhes Katalin hercegnét: egy hivatalos eseményen a magassarkú cipője szorult be a járda szélén lévő rácsba. TV + Sztárok--Alkohol- és drogfüggőségéről vallott Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20180211-alkohol-es-drogfuggosegerol-vallott-krasznai-tunde.htmlAlkohol- és drogfüggőségéről vallott az X-Faktorban megismert korábbi felnőttfilmes, Krasznai Tünde. TV + Sztárok--Kiderült, mire költi Bódi Sylvi a használt bugyijaiért kapott pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180209-kiderult-mire-kolti-bodi-sylvi-a-hasznalt-bugyijaiert-kapott-penzt.htmlBódi Sylvi jótékonykodott: abból az összegből, amelyet az eladott használt ruháiért, bugyijaiért kapott, egy nagyobb részt alapítványoknak ajánlott fel. TV + Sztárok--Szexi fotó: együtt pózolnak a Barátok közt félmeztelen sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180209-szexi-foto-egyutt-pozolnak-a-baratok-kozt-felmeztelen-sztarjai.htmlMegmutatták izmos felsőtestüket a Barátok közt szépfiúi. A színészek egy szál farmerben álltak a kamerák elé. TV + SztárokOrigoMegmutatta hosszú lábait a 60 éves Básti Juli - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-megmutatta-hosszu-labait-a-60-eves-basti-juli-foto.htmlBásti Juli augusztusban töltötte be 60. életévét, de ma is nagyon fiatalos, akár tíz évet is letagadhatna korából. Karcsú vonalait, hosszú lábait most egy szál neccharisnyában mutatta meg. TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.