Íme Meghan Markle és Harry herceg esküvőjének pontos terve

2018.02.12. 14:16

A Szent György kápolnában tesznek fogadalmat, és Károly herceg rendez partyt a friss házasoknak – többek között ezeket az információkat osztotta meg a Kensington-palota a május 19-ei esküvőről.

Számos részlet derült már ki Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről. Olvashattunk már a vendéglista körüli bonyodalmakról, és a menyasszonyi ruha fazonját illető találgatásokról is, most azonban a Kensington-palota elárulta, mi lesz a május 19-ei királyi esküvő menetrendje.

Déli 12 órakor Chanterbury érseke, Justin Welby több száz vendég jelenlétében összeadja az ifjú párt a Szent György kápolnában. Az érsek egyébként már korábban egy rádióműsorban elmondta, mennyire örül annak, hogy Harry herceg és kedvese, Meghan Markle Isten előtt is megerősítik kapcsolatukat – írja a Daily Mail.

Harry herceg és Meghan Markle Chanterbury érseke előtt kelnek majd egybe, a ceremóniát pedig Windsor esperese vezeti majd.Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool

Ezután körútra indul 1 órakor a pár, amelyen a jókívánságokat fogadják majd. A menet a kápolnától indul és érinti például a Kings roadot, az Albert roadot mielőtt visszatérnének a palotába, ahol a Saint George's Hallban rendezett fogadáson veszek részt. Itt egyébként akár 160-an is kényelmesen asztalhoz ülhetnek.

Az esti ünnepség pedig - melyet Károly herceg rendez az ifjú párnak - két részből áll. Lesz egy informálisabb vacsora, melyen a pár közelebbi barátai és a család vesznek részt, itt 350 emberre lehet számítani, ezt követően pedig egy whisky bárral tarkított fogadásra kerül sor, ahol 550-600 vendéget fogadnak.

Harry hercegMeghan Markleesküvőkirályi család