Nem nyilatkozott a Valami Amerika 3. bemutatója után Hujber Ferenc

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc film Valami Amerika 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészek és alkotók nemcsak a forgatás, hanem az előző két rész sikerpillanataira is visszaemlékeztek a Valami Amerika 3. bemutatója után tartott sajtótájékoztatón. Hujbert Ferenc azonban nem akart nyilatkozni.

Oroszlán Szonja azt mondta a Valami Amerika 3. bemutatója után tartott sajtótájékoztatón: nem érzi úgy, hogy több mint 10 év telt ez az utolsó forgatás óta, olyan mintha tavaly nyáron vették volna fel. Herendi Gábor rendező, és a színészek is elmondták, milyen emlékeik vannak a forgatásról, egymásnak adták a mikrofont. Ahogy a Blikk videóján is látszik, amikor a botrányairól elhíresült Hujber Ferencnek adták a mikrofont, megköszönte a lehetőséget, és azt mondta, ha nincs kérdés, akkor ő nem szeretne semmit mondani. Arról, hogy miért tett így, egyelőre nem lehet tudni semmit .

Som Lajos édesanyja nem érti, fia miért nem ott nyugszik, ahol szeretett volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180212-som-lajos-edesanyja-nem-erti-fia-miert-nem-ott-nyugszik-ahol-szeretett-volna.htmlMég nem mindig nem nyugodott bele fia halálába Margit néni, Som Lajos édesanyja, aki már férjét és lányát is elvesztette. Azt mondja: fia nem ott nyugszik, ahol végakarata szerint szerette volna. TV + Sztárok--Hajléktalan volt a Michelin-csillagos sztárséf, Alan Geaamhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hajlektalan-volt-a-michelin-csillagos-sztarsef-alan-geaam.htmlHajléktalanból Michelin-csillagos sztárséf vált: Alan Geaam élettörténete nem mese, hanem valóság. TV + Sztárok--Íme Meghan Markle és Harry herceg esküvőjének pontos tervehttp://www.life.hu/sztarok/20180212-ime-meghan-markle-es-harry-herceg-eskuvojenek-pontos-terve.htmlA Szent György kápolnában tesznek fogadalmat, és Károly herceg rendez partyt a friss házasoknak – többek között ezeket az információkat osztotta meg a Kensington-palota a május 19-ei esküvőről. TV + Sztárok--Dér Heni újra szerelmes: civil férfi lett a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180212-der-heni-ujra-szerelmes-civil-ferfi-lett-a-parja.htmlDér Heni tavaly októberben szakított szerelmével, és bár nem először, most úgy tűnik, utoljára. Kiderült ugyanis, hogy az énekesnőnek új párja van.TV + SztárokOrigo2 és fél hónappal szülés után visszatér a képernyőre Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20180212-2-es-fel-honappal-szules-utan-visszater-a-tevekepernyore-czippan-anett.htmlKét és fél hónappal szülés után máris visszatér a képernyőre Czippán Anett, akit a TV2-n láthatnak újra a nézők. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTomasz Czajka fiatalon nevetség tárgya volt lúzer kinézete miatt, most rakétát lőtt az űrbehttp://www.life.hu/sztarok/20180212-tomasz-czajka-fiatalon-nevetseg-targya-volt-luzer-kinezete-miatt-raketat-lott-az-urbe.htmlTomasz Czajka fiatalon vált híressé, bár akkor névtelenül: csupán a fotóján röhögött a világ, és mémek ezrei készültek belőle. Ma már azonban nem nevetség tárgya: ő fejlesztette a rakétát, amivel fellőtték a Tesla autóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.