Tomasz Czajka fiatalon nevetség tárgya volt lúzer kinézete miatt, most rakétát lőtt az űrbe

rakéta Tomasz Czajka lúzer mém űr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tomasz Czajka fiatalon vált híressé, bár akkor névtelenül: csupán a fotóján röhögött a világ, és mémek ezrei készültek belőle. Ma már azonban nem nevetség tárgya: ő fejlesztette a rakétát, amivel fellőtték a Tesla autóját.

Tomasz Czajka igazi kocka volt, egy róla és a társairól készült fotó igen híressé is vált, bár nem a rajtuk szereplő személyek eredményei vagy kitartása miatt, hanem azért, ahogy kinéztek: szemüveges lúzereknek tűntek, az egész világ rajtuk röhögött. A fiatal géniusz viszont most mindenkinek visszavágott: ismét híres lett, de ma már mindenki irigyli.

Tomasz Czajka fiatalon nevetség tárgya volt lúzer kinézete miatt, most rakétát lőtt az űrbe Forrás: 9gag

Ő ugyanis részt vett a Falcon Heavy fellövésének előkészítésében: főként az irányítórendszer fejlesztéséből vette ki a részét. Az utóbbi évek legnagyobb eseménye volt a Tesla űrbe juttatása, ebben pedig részt vett a korábban lúzersége miatt kinevetett Tomasz.

Tamasz Czajka külseje is megváltozott azóta Forrás: Facebook/Tomek Czajka
Volt barátja által agyonlőtt Vivien kislánya kezd emlékezni a tragédiárahttp://www.life.hu/news/20180212-volt-baratja-altal-agyonlott-vivien-lanya-kezd-emlekezni-a-tragediara.htmlKislánya szeme láttára lőtte agyon Vivient volt barátja, a borzalmas napról kezdenek visszatérni a gyermek emlékei. NewsOrigoPatkányok laknak a magyar sorozatgyilkos, Pándy András egykori házábanhttp://www.life.hu/news/20180211-patkanyok-laknak-a-magyar-sorozatgyilkos-pandy-andras-egykori-hazaban.htmlSenkinek nem kell az egyik legismertebb magyar sorozatgyilkos, Pándy András egykori háza. NewsOrigoElhunyt Liam Miller futballistahttp://www.life.hu/news/20180210-elhunyt-liam-miller-futballista-celtic-es-a-manchester-united.htmlMeghalt hasnyálmirigyrákban 36 évesen Liam Miller. A sportoló korábban Celtic és a Manchester United futballistája volt. NewsOrigoElhunyt Hevesi István, olimpiai bajnok vízilabdázóhttp://www.life.hu/news/20180210-elhunyt-hevesi-istvan-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.htmlA Magyar Olimpiai Bizottság fájó szívvel adott hírt arról, hogy Hevesi István olimpiai bajnok vízilabdázó elhunyt. 86 éves volt. NewsMTI/Illyés TiborMeghalt Reg E. Cathey színészhttp://www.life.hu/news/20180210-meghalt-az-emmy-dijas-reg-e-cathey-szinesz.html59 évesen hunyt el az ismert színész-sorozatszereplő. News--Leugrott egy férfi a Szabadság hídról: azonnal meghalthttp://www.life.hu/news/20180210-leugrott-egy-ferfi-a-szabadsag-hidrol-azonnal-meghalt.htmlA Szabadság hídról ugrott a sínekre egy férfi, már nem lehetett megmenteni az életét - írja az Origó. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.