Vajna Timi: "Andy részéről már többről van szó, mint kísérőről"

Vajna Timi házasság komment Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi a 24.hu-tól értesült arról, hogy féje, Andy Vajna nem egyedül jelent meg szombaton a Story Gálán. Tegnap a közösségi oldalán reagált is a hírre, szívesen válaszolgatott a kommentelők kérdéseire.

Szombat este Andy Vajna a titkárnőjével, Ágival érkezett a Story Gálára, amiről az éppen Los Angelesben tartózkodó Vajna Timi egy képernyőmetést posztolt az Insta-storyjába. A képre tapsoló kezeket applikált, nyilvánvalóan nem volt boldog.

Andy Vajna a Story Gálán Forrás: Polyák Attila/Origo

A kommentelők is elárasztották Timi oldalát a véleményükkel. Egyesek szerint nem volt fair ez a viselkedés Andytől, mások szerint pedig Timi sem egyedül szórakozott hetekkel ezelőtt Aspenben. Timi pár rajongójának készségesen reagált is, elárulta, hogy: "Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről." Ezek alapján az is lehetséges, hogy a Vajna házaspár már csak papíron van együtt.

Vajna Timi így válaszolt a kommentelőknek. A hozzászólásokat azóta eltávolították. Forrás: Instagram

Később egyébként Timi azt is írja, hogy szerinte Andy titkárnője nagyon szép nő, és az a fontos, hogy a férje boldog legyen. Egy kérdésre, miszerint ezek után tervezi-e még a szülés Andynek, mindössze ennyit reagált: "hát nem".

Megszólalt a magyar mulatós zenész, aki megkopasztotta szeretőithttp://www.life.hu/sztarok/20180208-megszolalt-a-magyar-mulatos-zenesz-aki-megkopasztotta-szeretoit.htmlA Fókusznak nyilatkozott Ásós Attila Pacsirta, akit azzal vádoltak meg egykori barátnői, hogy sok pénzt és értékes ajándékokat csalt ki tőlük. TV + SztárokOrigoRobin Williams halála 10 százalékkal növelte az öngyilkosok számát az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180208-robin-williams-halala-10-szazalekkal-novelte-az-ongyilkosok-szamat-az-egyesult-allamokban.htmlMintegy 10 százalékkal nőtt az öngyilkosságot elkövetők száma az Egyesült Államokban Robin Williams Oscar-díjas színész 2014-es halála után, és még nagyobbra ugrott azon férfiak aránya, akik Robin Williamshez hasonlóan vetettek véget életüknek, felakasztották magukat - mutatták ki kutatók a PLOS One tudományos folyóiratban szerdán megjelent tanulmányukban. TV + Sztárok--Gyilkossággal vádolják Charlie Sheenthttp://www.life.hu/sztarok/20180208-gyilkossaggal-vadoljak-charlie-sheent.htmlCharlie Sheen megint botrányba keveredett: egyik régi barátja azt állítja róla, hogy gyilkosságot követett el.TV + Sztárok--Szakított Pádár Alexandra és Kelemen Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20180208-szakitott-padar-alexandra-es-kelemen-laci.htmlMásfél év után véget ért Pádár Alexandra és Kelemen Laci kapcsolata. A két énekes 2016 nyarán jött össze, a TV2 Star Academy műsorának szereplői voltak mindketten. TV + SztárokOrigoSztárban sztár + 1 kicsi: Vastag Tamás az elmúlt tíz évben egy be nem teljesült ígért volthttp://www.life.hu/sztarok/20180205-sztarban-sztar-1-kicsi-vastag-tamas-az-elmult-tiz-evben-egy-be-nem-teljesult-igert-volt.htmlVéget ért a Sztárban sztár + 1 kicsi legutóbbi szériája. A műsort egy olyan páros nyerte, akik ugyan csak egyszer voltak heti nyertesek, mégis a fináléban nyújtott alakításukkal levették a lábukról a szavazókat.TV + Sztárok--Sztárban sztár + 1 kicsi: lehet, hogy Kocsis Tibi elbohóckodta a sikert?http://www.life.hu/sztarok/20180205-lehet-hogy-kocsis-tibi-elbohockodta-a-sikert.htmlKocsis Tibornak ugyan sikerült a Sztárban sztár + 1 kicsi fináléjáig elmenetelni, de nem nyertek az utolsó adásban. Arra voltunk kíváncsiak, vajon Tibi nem érzi-e úgy, hogy elbohóckodták az első helyet. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.