Hujber Ferenc Herendi Gábor mozi Valami Amerika 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan mozikba került a Valami Amerika 3, ennek kapcsán a Life.hu a rendezőt, Herendi Gábort kérdezte a karakterekről, a kulisszatitkokról és arról, hogy mekkora sikerre számít.

Marlon Brandonak nem volt szexuális kapcsolata Richard Pryorral - állítja fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180212-marlon-brandonak-nem-volt-szexualis-kapcsolata-richard-pryorral-allitja-fia.htmlQuincy Jones egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Marlon Brando és Rychard Prayor a hetvenes években többször is ágyba bújt egymással. Brando legidősebb fia most mindent tagad. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Dévényi Tibi bácsivalhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-exkluziv-interju-devenyi-tibi-bacsival.htmlA legendás lemezlovas, Dévényi Tibi bácsi 71 éves lett. A Life.hu-nak adott szülinapi interjúban elárulta, miért kellett egy évet kórházban töltenie, hány pontoslabdát dobott már a közönséghez, valamint azt is megtudhatjuk, miért nem folytatná a Három kívánság című műsort, amit egykoron milliók néztek.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoGanxsta Zolee elmesélte, milyen volt a börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-ganxsta-zolee-elmeselte-milyen-volt-a-bortonben.htmlGanxsta Zolee-nak börtönbe kellett vonulnia, mint mondta, nem először. Jelenleg persze csak egy forgatás kedvéért, mivel a Valami Amerika 3-ban egy bűnözőt alakít. A Life.hu-nak elmondta, hogy miként tudott azonosulni a szerepével, milyen volt a börtönben és mit gondolt, amikor a rendező, Herendi Gábor kiválasztotta a szerepre.TV + Sztárok--Majkáék fontos döntés előtt állnak: nem tudják, milyen iskolába írassák kisfiukat, Mariánthttp://www.life.hu/sztarok/20180212-majkaek-nem-tudjak-milyen-iskolaba-irassak-kisfiukat-mariant.htmlMajka és Hajni nagyobbik fia, Marián iskolába készül, egyelőre azonban a szülők még nem tudtak dönteni, pontosan milyen intézménybe is írassák gyermeküket. TV + Sztárok--Nem nyilatkozott a Valami Amerika 3. bemutatója után Hujber Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20180212-nem-nyilatkozot-a-valami-amerika-3-bemutatoja-utan-hujber-ferenc.htmlA színészek és alkotók nemcsak a forgatás, hanem az előző két rész sikerpillanataira is visszaemlékeztek a Valami Amerika 3. bemutatója után tartott sajtótájékoztatón. Hujbert Ferenc azonban nem akart nyilatkozni. TV + SztárokOrigoPucér fotót osztott meg magáról a várandós Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-pucer-fotot-osztott-meg-magarol-a-terhes-chrissy-teigen.htmlMeztelenül főzőcskézett a várandós modell, Chrissy Teigen, amiről még fotót is posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.