Bajusztria lett Nánási Pál és Ördög Nóra új videoblogjának neve

videoblog Nánási Pál Ördög Nóra vlog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország egyik kedvenc sztárpárja újabb videoblogot indít, Nánási Pál és Ördög Nóra rajongóikat kérte fel arra, hogy segítsenek nevet választani „új gyereküknek". 

„Ez totális baromság" – nevetett az egyik névötlet láttán a Story Gálán készült videóban Nánási Pál, aki feleségével, Ördög Nórával újabb utazós videoblog indítására készül. Az I Lapp You és a Nánázsia után a rajongókat kérték meg, hogy segítsenek nevet választani „új gyermeküknek". A Sotry Gálán készült videóban mondták el, hogy a választásuk a Bajusztria névre esett.

És, hogy miért pont ez lett a nyerő? Ahogyan korábbi cikkünkben megírtuk a páros ugyanis most nem közös úticélt szemelt ki, hiszen Nánási Pál édesapjával Dubaj felé vette az irányt, Ördög Nóra pedig a gyerekekkel Ausztriába utazott. Így áll majd össze a közös vlog, melynek így neve Bajusztria lett, többen még logót is terveztek a házaspárnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.