Kendall Jenner a modellkedés helyett a színészetet választja

modellkedés Kendall Jenner színészet Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal kora ellenére már volt valóságshow szereplő, majd modell, most azonban a színészet felé fordul a 23 éves Kendall Jenner.

Úgy tűnik teljes erőbedobással a színészkedésre koncentrál majd a volt valóságshow szereplő és modell, Kendall Jenner – tudtuk meg a Radaronline cikkéből.

Kendall Jenner inkább színészkedik, mint modellkedik Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Információk szerint Jenner az Ocean's 8: Az évszázad átverése című filmben lesz majd látható, egy bennfentes pedig azt is elárulta, hogy ez sok ajtót megnyithat majd előtte Hollywoodban. Továbbá azt is megsúgta a magazinnak, hogy Cara Delevingnet is megkérte, legyen segítségére.

Az is mutatja elszántságát, hogy megszüntette applikációját, valamint a modellkedésre is kevesebb időt fordít.

4 éves kisfia haját festette be Amber Rose - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-eves-kisfia-hajat-festette-be-amber-rose-foto.htmlAmber Rose szőkére festette 4 éves kisfia haját, rajongói nagyon kiakadtak. TV + Sztárok--Bajusztria lett Nánási Pál és Ördög Nóra új videoblogjának nevehttp://www.life.hu/sztarok/20180213-bajusztria-lett-nanasi-pal-es-ordog-nora-uj-videoblogjanak-neve.htmlMagyarország egyik kedvenc sztárpárja újabb videoblogot indít, Nánási Pál és Ördög Nóra rajongóikat kérte fel arra, hogy segítsenek nevet választani „új gyereküknek". TV + Sztárok--Kovács Patrícia sorozatbeli karaktere szakított a nála 15 évvel fiatalabb Dáviddalhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-kovacs-patricia-sorozatbeli-karaktere-szakitott-a-nala-10-evvel-fiatalabb-daviddal.htmlNehéz döntést kellett meghoznia a Kovács Patrícia által megformált karakternek a Korhatáros szerelem című sorozat előző epizódjában. A 39 éves Eszter ugyanis szakított kedvesével, a 24 éves Dáviddal. TV + Sztárok--Újra rátalált a boldogság Dér Henire, most először beszélt kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-ujra-ratalalt-a-boldogsag-der-henire-most-eloszor-beszelt-kapcsolatarol.htmlDér Heni újra szerelmes, tévénézők előtt vallott arról, hogy 3 hónapja boldog párkapcsolatban él. TV + Sztárok--4 hónapja szabadult a börtönből, máris filmszerepet kaphat O.J. Simpsonhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-honapja-szabadult-a-bortonbol-maris-filmszerepet-kaphat-oj-simpson.htmlHamarosan a mozivásznon tűnhet fel az októberben szabadult O.J. Simpson. A színészt állítólag Sacha Baron Cohen kérte fel egy szerepre. TV + SztárokAFPEgy éve szakítottak, úgy tűnik, most újra együtt van Katy Perry és Orlando Bloomhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-egy-eves-szakitottak-ugy-tunik-most-ujra-egyutt-van-katy-perry-es-orlando-bloom.htmlA világ egyik kedvenc álompárjának kapcsolata nem volt épp hosszú életű, de úgy tűnik, a románc újra kezdődött, hiszen nemrégiben együtt nyaralt a Maldív-szigeteken Katy Perry és Orlando Bloom. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.