A Modern Talking énekesébe, Thomas Andersbe volt szerelmes Schobert Norbi

Rubint Réka Thomas Anders szerelem Schobert Norbi Modern Talking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda Nők! Valentin-napi kiadásának egyik meghívott vendége Schobert Norbi volt. A fitneszguru saját bevallása és Rubint Réka szerint is nagyon romantikus, de most egy vicces múltbeli titkot is elárult. 

"Képzeljétek el, hogy évekig szerelmes voltam Thomas Andersba. Azt hittem, hogy nő. Nem láttam soha klipet és ahogy énekelt (...) Mondom, milyen gyönyörű nő, micsoda hang. Aztán amikor megláttam enyhe borostával, Norás nyakláncban..." - emlékezett vissza Norbi.

Fodor Zsóka boldog, tele van feladattalhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-fodor-zsoka-magdi-anyus-boldog-tele-van-feladattal.htmlAz emberek szeretete tölti fel, és a jobbnál jobb szerepek is megtalálják a Barátok közt egykori Magdi anyusát. Fodor Zsóka a Story Gálán arról is beszélt a Life.hu-nak, látjuk-e még sorozatban. TV + Sztárok--Megmutatta 7 évvel fiatalabb focista párját, Laczkó Zsoltot Görög Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180211-megmutatta-7-evvel-fiatalabb-focista-parjat-laczko-zsoltot-gorog-zita.htmlElőször jelent meg együtt celebeseményen Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt. TV + Sztárok--Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb barátnőjével, Fannival gálázotthttp://www.life.hu/sztarok/20180211-delhusa-gjon-44-evvel-fiatalabb-baratnojevel-fannival-story-gala.htmlFiatal kedvesével jött el a Story Gálára Delhusa Gjon. A zenész elmondta, már 4 éve együtt élnek Fannival, és természetesen a zenélésről is beszélt. TV + Sztárok--Ezért szereti a Story Gálát Rózsa Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-ezert-szereti-a-story-galat-rozsa-gyorgy-musorvezeto.htmlRég látott kedves ismerőseivel is találkozik Rózsa György a Story Gálán. A műsorvezető a Life.hu-nak mesélt arról, hogy mennyire engedi el magát a partin, és kikkel érzi magát a legjobban. TV + Sztárok--Story Gála: ÉNB Lalit lenyűgözték a melltartó nélküli nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180210-story-gala-enb-lalit-lenyugoztek-a-melltarto-nelkuli-nok.htmlAhogy általában, ÉNB Lali idén is részt vett a Story Gálán. A Life.hu-nak elmondta, hogy miért öltözött úgy, ahogy, és azt is elárulta, hogy nagyon tetszik neki, hogy egy csomó hölgy nem visel melltartót a partin. TV + Sztárok--Zámbó Krisztián úgy érzi édesapját, Jimmyt képviseli a Story Gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180211-zambo-krisztian-ugy-erzi-zambo-jimmyt-kepviseli-a-story-galan.htmlNégyszeres Story-díjas édesapját, Jimmyt képviseli fia, Krisztán a Story Gálán. Az énekes beszélt a karrierjéről, és természetesen a Királyról is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.