Tóth Gabi komfortzóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár műsorokban és fotózásokon gyakran visel magassarkú cipőket, Tóth Gabi a hétköznapokon kerüli ezeket a lábbeliket. Azt mondja, egyáltalán nem érzi magát biztonságban bennük. Most Istenes Bence kedvéért ő is kilépett a komfortzónájából, és olyan extrém cipőket húzott a lábára, amiket még Lady Gaga is megirigyelne! Nézzétek meg a videót!

Így lépett ki a komfortzónájából Nagy Viktor vízilabdázóhttp://komfortzona.uniqa.hu/20180207-igy-lepett-ki-a-komfortzonajabol-nagy-viktor.htmlNagy Viktor világbajnok vízilabdázó arra vállalkozott, hogy kilépve a komfortzónájából legyőzze egy régi félelmét. Nézzétek meg, hogy mire vette rá Istenes Bence! Komfortzóna--Szokatlan helyzetben találta magát Lakatos Márkhttp://komfortzona.uniqa.hu/20180131-igy-meg-nem-lattad-lakatos-markot.htmlIstenes Bence ismét kimozdított valakit a Komfortzónájából. Most Lakatos Márk volt Bence áldozata, aki egyáltalán nem tud vezetni, bár az egyik fiókjában ott van a jogosítványa. Nézzétek meg, hogyan teljesített a pályán Márk! Komfortzóna--Lépj ki, töltsd fel, indulj a nyereményekért!http://komfortzona.uniqa.hu/20180108-amerikai-utat-nyerhetsz-a-videoddal.htmlFolytatódik az UNIQA Komfortzóna kampánya! Most rajtad a sor, hogy feltöltsd a videódat, és akár a főnyeremény is a tied lehet! Komfortzóna--18 év után evett édességét Rubint Rékahttp://komfortzona.uniqa.hu/20180123-20-ev-utan-ujra-edesseget-evett-rubint-reka.html"Ha ennem kell az édességből, én nem tudom mi lesz" - mondta Rubint Réka, aki elfogadta Istenes Bence kihívását, és kilépett a komfortzónájából. Réka közel 20 éve nem evett édességet, ám most kivételt tett, és még azt a cukros süteményt is megkóstolta, amitől a legjobban tartott. Hogy mi lett ennek a kalandnak a vége, az a videóból kiderül! Komfortzóna--Katasztrófa lett a konyhában, amikor Szabó Simon és Dancsó Péter főzni kezdetthttp://komfortzona.uniqa.hu/20171212-igy-oktatta-ki-szabo-simon-a-konyhaban-dancso-petert.htmlMi lenne, ha Dancsó Péter nem filmekről, vagy YouTube videókról okítaná a netezőket, és a készítőket, hanem egy számára teljesen idegen élethelyzetben kellene forgatnia? Erre most végre megkaptuk a választ, mert a vlogger is kilépett a Komfortzónájából. A konyhát csak távolról ismerő Dancsó arra vállalkozott, hogy összedobjon egy ebédet, amit aztán Szabó Simon véleményezett. Dancsó a hagymától, te a nevetéstől fogsz sírni, ha megnézed a videót. KomfortzónaOrigoLeküzdte a félelmét Dukai Regina - videóhttp://komfortzona.uniqa.hu/20180115-lekuzdte-a-felelmet-dukai-regina.htmlHazai hírességek vállalkoztak arra, hogy kilépjenek a komfortzónájukból! A videósorozat házigazdája Istenes Bence, aki még mentősöket is hívott Dukai Regina mutatványához! Komfortzóna--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.