Hosszú évekig egy férfiba volt szerelmes Schobert Norbi

szerelmes Valentin nap Thomas Anders Schobert Norbi Modern Talking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schober Norbi hosszú időn keresztül szerelmes volt Thomas Andersbe, a Modern Talking énekesébe. Azt azonban nem tudta, hogy imádatának tárgya férfi! Norbi a Micsoda nők! című műsorban mesélte el az elképesztő sztorit.

Schobert Norbi a FEM3 Micsoda nők! című műsorában vendégeskedett Valentin nap alkalmából, és egy elképesztő történetet osztott meg a nézőkkel. Azt mesélte, hogy éveken keresztül szerelmes volt egy férfiba.

"Képzeljétek el, hogy évekig szerelmes voltam Thomas Andersba, azt hittem, hogy nő! Nem láttam soha klippet, csak énekelte, hogy "You Can Win, if You Want", és úristen, mondom, de gyönyörű nő, micsoda hang! És amikor megláttam egy enyhe borostával, egy Norás nyakláncban, akkor jaj..." - meséle Norbi, aki a sztorival jól megdolgoztatta Várkonyi Andrea és a többi vendég rekeszizmait.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.