Íme, a top hazai celebek listája: Kiss Ramóna, Sarka Kata és Kasza Tibi tarolt

Sarka Kata Kasza Tibi Kiss Ramóna celebek toplista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét összeállította a Marketing&Media magazin a hazai celebek toplistáját. A címlapsztárok mellett a tévés celebek és a közösségi médiában taroló sztárok is szerepelnek a listában.

A Marketing&Media magazin összeállította a hazai celebek rangsorát, a címlapsztárok között nagy volt a mozgás.

Sarka Kata Forrás: tv2

Az eredmények szerint ugyan Hajdú Péter volt látható legtöbbször magazinok címlapján a súlyozott pontszámításnak köszönhetően Sarka Kata végzett az első helyen. Őt követi Hajdú Péter, majd Demcsák Zsuzsa.

Kiss Ramóna Forrás: Kiss Ramóna / Facebook

A legtöbbet nézett televíziós Kiss Ramóna lett, őt Till Attila követi, MAjka pedig a harmadik helyet érte el. A tavalyihoz hasonlóan ezúttal is az egyes celebekhez megadott műsorok adott csatornán futó epizódjainak kumulált 1 perces elérése alapján állt össze a lista, amely a 2017. január 1.–december 31. között a 4+ célcsoport körében felvett adatokat tartalmazza.

Kasza Tibi Forrás: tv2

Idén első alkalommal a közösségi médiában is megvizsgálta a magazin a celebek teljesítményét, nem meglepő módon FAcebookon az első helyezett Kasza Tibi lett. Rubint Réka került a második helyre, Hosszú Katinka pedig harmadik lett.

Palvin Barbara Forrás: Palvin Barbara / Facebook

Instagramon persze már más a helyzet, Palvin Barbinak utolérhetetlen előnye van, a második Dzsudzsák Balázs lett, a harmadik pedig egy fitneszsztár, Tóth Attila található.

PamKutya Forrás: Facebook/Pamkutya

A hazai YouTube-toplista élén fej fej mellett áll PamKutya és a Videómánia. A lista összeállításának időpontjában mindössze hatezer feliratkozó különbséggel nyertek PamKutyáék a Dancsó Péter által létrehozott Videómániával szemben. A két „nagyágyú" mögött a TheVR (Fábián István, Komzsik János), luckeY (Fábián Miklós), Peter Gergely, valamint az UNFIELD (Csenki Patrik) található, ők azok, akik több mint 500 ezer feliratkozót gyűjtöttek össze.

Benkő László máján tavaly találtak rákos daganatot, megműtötték és meggyógyulthttp://www.life.hu/sztarok/20180215-benko-laszlo-majan-tavaly-talaltak-rakos-daganatot-megmutottek-es-meggyogyult.htmlTavaly nyáron diagnosztizáltak májdaganatot Benkő Lászlónál, az Omega együttes billentyűsénél. Megműtötték, hosszú terápián van túl, már jól érzi magát és a színpadra is visszatér. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoKate Upton fotózáson meztelenül esett a sziklák közé, életveszélyben volthttp://www.life.hu/sztarok/20180215-kate-upton-fotozason-meztelenul-esett-a-sziklak-koze-eletveszelyben-volt.htmlA Sports Illustrated tengerparti fotózásán esett a sziklák közé a meztelenül pózoló Kate Upton, a világ egyik legkeresettebb modellje. TV + SztárokOrigoCombfixben, mély dekoltázzsal Valentin-napozott Kiszel Tünde: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180215-combfixben-mely-dekoltazzsal-valentin-napozott-kiszel-tunde.htmlKiszel Tünde szexi szerelésben köszöntötte rajongóit Valentin-nap alkalmából: combfixben és kieső mellekkel pózolt. TV + SztárokOrigoVajna Timi szerelmes poszttal üzent Andy Vajnának: „Örökké szeretlek”http://www.life.hu/sztarok/20180215-vajna-timi-szerelmes-poszttal-uzent-andy-vajnanak-orokke-szeretlek.htmlVajna Timi a messzi távolból próbálja helyrehozni kapcsolatát, személyes találkozás híján szerelmes poszttal üzent drága Andyjének: "Örökké szeretlek" - írta Timi a közös képhez. TV + SztárokOrigoHosszú évekig egy férfiba volt szerelmes Schober Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180215-hosszu-evekig-egy-ferfiba-volt-szerelmes-schober-norbi.htmlSchober Norbi hosszú időn keresztül szerelmes volt Thomas Andersbe, a Modern Talking énekesébe. Azt azonban nem tudta, hogy imádatának tárgya férfi! Norbi a Micsoda nők! című műsorban mesélte el az elképesztő sztorit.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia vicces fotót posztolt: így nyújtják a nyelvüket Hajós Andrássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180214-liptai-claudia-vicces-fotot-posztolt-igy-nyujtjak-a-nyelvuket-hajos-andrassal.htmlÚgy tűnik, Liptai Claudia és Hajós András a tévén kívül is nagyon jól megértik egymást. Ezt bizonyítja a műsorvezető legutóbb közzétett vicces fotója, melyen Liptai és Hajós a nyelvüket nyújtogatják a színpadon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.