Patakyék letiltották az Edda musicalt, Pintér Tibor szerint csak lejárt a szerződés

"Forrás: MTI/Zih Zsolt " -
Edda musical szerződés Pintér Tibor Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy sikerrel futott az Edda musical, azonban Patakyék szerint művészi és technikai hiányosságok merültek fel, így levélben értesítették Pintér Tibort , hogy többet ne játsszák a darabot. 

Az Edda musical, A kör ősbemutatója 2013 májusában volt, tavaly február óta azonban nem játsszák sehol. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor, aki a darab rendezője és főszereplője is azt mondja, hogy A kör nagy sikerrel futott, de lejárt a szerződés, amit nem hosszabbítottak meg.

Pataky Attila szerint romlott a musical színvonala "Forrás: MTI/Zih Zsolt "

"A darab valóban óriási sikerrel futott, de egy idő után olyan művészi és technikai hiányosságok merültek föl, hogy az Edda nem adhatta a nevét a produkcióhoz"nyilatkozták a Borsnak az Edda tagjai. Pintér Tibort levélben értesítették tavaly februárban, hogy ezentúl ne játsszák.

"A rajongók azóta is hiába várják az egyébként színvonalas szereplőgárdával színpadra állított musicalt, amelyben Tunyogi Bernadett, Koós Réka és Makrai Pál is szerepelt" - mondták Patakyék a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.